Передплата на газету Приватний підприємець на 2024 рік

Рассылка новостей




31.08.2012

Свідоцтва платника ПДВ видаватимуться через Інтернет

Процедура отримання свідоцтва платника ПДВ стане повністю електронною. Новий сервіс вже проходить випробування, повідомив сьогодні Голова ДПСУ Олександр Клименко під час Всеукраїнського форуму підприємців.

«Сьогодні ми в тестовому режимі випробовуємо процедуру надання реєстраційних заяв від платників ПДВ та отримання свідоцтва платника ПДВ в електронній формі. Це революційна подія, що дозволить не просто прискорити процедуру видачі свідоцтва, але й повністю прибере з процесу людський фактор та, відповідно, ризики будь-яких корупційних проявів», – наголосив керівник податкової.

Для отримання свідоцтва платнику буде достатньо мати вихід в мережу Інтернет. При цьому відвідувати податкову інспекцію як раніше йому буде не обов’язково.

«Такий сервіс скоротить накладні витрати та зекономить платникові чимало часу, який раніше витрачався на особисте відвідування податкової для подання заяви. Від платника вимагатиметься лише сумлінне виконання своїх податкових зобов’язань, щоб відповідати критеріям платника ПДВ», – підкреслив Олександр Клименко.

Джерело: Прес-служба ДПС України

Поделиться:

Количество просмотров: 1946

Новий номер!

  • Звітуємо/сплачуємо податки за І квартал 2024 року
  • Річна звітність загальносистемника: заповнення додатка Ф2

Детальніше...

Мы на Facebook

Популярне