Передплата на газету Приватний підприємець на 2024 рік

Рассылка новостей




17.04.2014

С первого мая стартует система электронных торгов арестованным имуществом

За три недели в столице, а также в Днепропетровской, Винницкой и Львовской областях стартует пилотный проект по внедрению Системы электронных торгов арестованным имуществом

«Така система є новою для України, і значна кількість учасників торгів, які звикли до традиційного механізму реалізації арештованого майна, може не знати тонкощів проведення електронних торгів. Тому ми обов’язково організуємо серію консультацій для громадськості, або навіть створимо регіональні консультаційні центрі на базі ДП «Інформ’юст». А вже наприкінці квітня ми здійснимо попередню презентацію електронних торгів, так би мовити, в дії, де відповідні фахівці наочно продемонструють усі етапи процесу», – поінформував Голова Державної виконавчої служби України Дмитро Сторожук.

Він додав, що перші результати впровадження пілотного проекту електронних торгів будуть представлені громадськості вже у червні, за підсумками першого місяця роботи. При цьому, у процесі реалізації проекту, планується проводити постійний аналіз та удосконалення Системи із широким залученням фахового кола експертів та громадськості.

Нагадаємо, Система електронних торгів арештованого державними виконавцями майна стартує першого травня 2014 року. Передбачається, що за результатами успішного впровадження пілоту Система запрацює у всіх регіонах країни.

Источник: Державна виконавча служба

Поделиться:

Количество просмотров: 1177

Новий номер!

  • Звітуємо/сплачуємо податки за І квартал 2024 року
  • Річна звітність загальносистемника: заповнення додатка Ф2

Детальніше...

Мы на Facebook

Популярне