28.07.2015

Діє сервіс «Анулювання реєстрації платників ПДВ»

ДПІ у Шевченківському районі ГУ ДФС у м. Києві звертає Вашу увагу, що на офіційному веб-порталі ДФС України діє сервіс «Анулювання реєстрації платників ПДВ».

Він надає можливість отримати інформацію про осіб, позбавлених реєстрації як платників ПДВ за заявою платника податку, з ініціативи контролюючих органів чи за рішенням суду.

Вхід до даного електронного сервісу здійснюється за адресою: http://sfs.gov.ua/anulir_new.

Зокрема, протягом І півріччя 2015 року платникам, які зареєстровані в ДПІ у Шевченківському районі ГУ ДФС у м. Києві, анульовано 1385 свідоцтв ПДВ, з яких: 255 за ініціативою платника, а 1130 за ініціативою податкового органу. З них: 171 свідоцтво було анульовано через ненадання декларації протягом року, 208 – за надання декларації з нульовими показниками, 297 - за ненадання декларації протягом року та надання декларації з нульовими показниками.

Звертаємо вашу увагу, що значну кількість свідоцтв платників ПДВ анульовано у зв’язку з відсутністю за місцезнаходженням та відсутністю підтвердження про місцезнаходження. Таких свідоцтв анульовано близько 450.

ДПІ у Шевченківському  районі  ГУ ДФС у  м. Києві

• Звітуємо/сплачуємо податки за І квартал 2024 року