12.02.2016

Сплануйте свій робочий час за допомогою електронних сервісів ДФС

ДПІ у Кіровському районі м. Дніпропетровська запрошує платників податків відвідати офіційний веб - портал Державної фіскальної служби України (sfs.gov.ua) і скористатися електронними сервісами, які надають можливість раціонально використовувати та економити робочий час.

Електронні сервіси ДФС є незамінними помічниками для платників податків.     Користувачам відкривається безліч можливостей, зокрема оцінити податкові ризики діяльності з потенційними бізнес-партнерами, мати доступ до нормативних і інформаційних документів з питань оподаткування,  скористатисязагальнодоступним інформаційно-довідковим ресурсом та отримати відповідні послуги, звітувати он-лайн, перевіряти документи на наявність помилок тощо. А головне - платник податків скоротить до мінімуму контакти з контролюючими органами та позбавиться необхідності додаткового візиту до податкової.

Відвідувачі офіційного веб - порталу служби  можуть цілодобово повідомляти про неправомірні дії або бездіяльність працівників ДФС за допомогою антикорупційного сервісу «Пульс» ((044)284-00-07 - гаряча телефонна лінія).

Враховуючи зміни, запроваджені з 2016 року для платників ПДВ - сільськогосподарських підприємств та з відкриттям таким платникам додаткових рахунків в системі електронного адміністрування податку, ДФС пропонує електронний сервіс за формою (J/F1302301), скориставшись яким, у платника є можливість за запитом отримати реквізити електронного рахунка та інформацію щодо залишку коштів на такому рахунку.

На веб - порталі відомства працює і новий сервіс «Інформування громадян про результати обробки файлів-запитів щодо доходів фізичних осіб, які звернулись за призначенням житлових субсидій, що надходять від підрозділів соціального захисту населення».

З 1 січня 2016 року триває кампанія декларування доходів громадян. Сервіс «Заповнення декларації громадянами», що знаходиться на головній сторінці веб - порталу служби, надає змогу заповнити декларацію про майновий стан і доходи, яку подають до податкових органів фізичні особи – підприємці та громадяни.

До речі, фізична особа - платник податків може сформувати запит та отримати відомості з Державного реєстру фізичних осіб - платників податків про суми виплачених доходів та утриманих податків у електронному вигляді  за допомогою електронного сервісу: «Отримання відомостей з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків про суми виплачених доходів та утриманих податків у електронному вигляді з використанням електронного цифрового підпису».

Запрошуємо скористатися сервісами фіскальної служби на офіційному веб - порталі відомства за електронною адресою:www.sfs.gov.ua.

ДПІ у Кіровському районі м. Дніпропетровська

• Звітуємо/сплачуємо податки за І квартал 2024 року