Уроки для начинающих предпринимателей

05.01.2017

До уваги платників податків!

Головне управління ДФС у Дніпропетровській області інформує, що відповідно до вимог Закону України «Про добровільне об’єднання територіальних громад» та у зв’язку з об’єднанням у 2016 році територіальних громад сіл, селищ, міст в органах Державної казначейської служби України з 04.01.2017 відкриваються рахунки для зарахування надходжень до об’єднаних територіальних громад, місцеві ради яких набули повноважень за результатами перших місцевих виборів, що відбулися у 2016 році.

При цьому, рахунки, які були відкриті для територіальних громад сіл, селищ, міст, що увійшли до складу об’єднаних територіальних громад, з 04.01.2017 будуть закриті.

У зв’язку з викладеним та з метою забезпечення надходжень до бюджетів об’єднаних територіальних громад, недопущення випадків помилкової сплати податків і зборів на неправильні бюджетні рахунки повідомляємо, що актуальна інформація про реквізити відкритих в органах Казначейства рахунків розміщена на головній сторінці веб-порталу ДФС України у рубриці «Бюджетні рахунки» та на головній сторінці субсайту «Територіальні органи ДФС у Дніпропетровській області» у рубриці «Бюджетні рахунки» за посиланням: http://dp.sfs.gov.ua/byudjetni-rahunki/.

Звертаємо увагу, що реквізити рахунків для зарахування надходжень до об’єднаних територіальних громад доводяться виключно у частині податків і зборів, що підлягають зарахуванню до місцевих бюджетів (на заміну тих, що були закриті з 04.01.2017).

Для сплати податків і зборів, що підлягають зарахуванню до державного бюджету, продовжують діяти ті самі рахунки, що були відкриті у 2016 році в органах Казначейства на рівні районів та міст обласного підпорядкування.