Передплата на газету Приватний підприємець на 2024 рік

Рассылка новостей




20.01.2017

"ЄС: Посібник для журналістів" (i не тільки)

Представництво ЄС в Україні пропонує до Вашої уваги маленьку книжку про себе (ЄС) -  посібник для журналістів. Це є незамінний інструмент для тих, хто шукає інформацію про Європейський Союз та його діяльність, як в Україні, так і в самому ЄС. Ми оновили та актуалізували інформацію про програми та проекти ЄС, його інституції, лобістські організації та асоціації, а також європейські та українські аналітичні центри.
Головна особливість цього посібника - практичність. Кожен розділ містить корисні поради та коментарі щодо підводних каменів роботи інституцій, умови публікування коментарів наданих співробітниками інституції ЄС, їх контакти, а також терміни для акредитації медіа для відвідання, наприклад, самітів Європейської Ради. І це лише короткий перелік того, що міститься на сторінках цього Посібника.

Цю та багато іншої практичної інформації Ви знайдете в "Посібнику для журналістів", яка викладена в легкий для сприйняття та пошуку спосіб. Все найнеобхідніше про ЄС міститься в цій інформативній публікації.

Ось лінк - https://eeas.europa.eu/sites/eeas/files/manual_journalists.pdf

Additional Info

  • Размещение в RSS:: нет

Поделиться:

Количество просмотров: 722

Новий номер!

  • Перехід ФОП із ЗС на ЄП: заява на перехід, звітність, ЄСВ
  • ФОП-єдинник та оптовий продаж моторних олив: чи можливо це?
  • Проблемні питання щодо заповнення додатка ЄСВ1 загальносистемниками

Детальніше...

Мы на Facebook

Популярне