Передплата на газету Приватний підприємець на 2024 рік

Рассылка новостей




27.04.2017

На відкритій мапі Дніпра відтепер можна дізнатися про гуртки і секції для дітей

Відкрита електронна мапа міста Дніпра відтепер містить інформацію про 130 позашкільних закладів та їхні філії. Дані щодо об'єкта відображені за допомогою прив'язки до місця його розташування. Також є можливість подати заяву на прийом до закладу або залишити скаргу. Ця інформація обробляється Департаментом гуманітарної політики Дніпровської міської ради.

Відкрита електронна мапа міста Дніпра

«У Дніпрі багато талановитих викладачів, які мають чим поділитися з дітьми, чого їх навчити. Вихованці позашкільних навчальних закладів міста посідають призові місця не тільки в Україні, а й на міжнародній арені. Та, як не парадоксально, попри велику кількість закладів із різноманітними напрямами роботи, батьки не знають, куди відвести свою дитину після школи. Відкрита мапа міста дасть їм більше інформації, допоможе обрати те, що буде до вподоби їхнім чадам, адже це дуже важливо, щоб дитина змалечку займалась улюбленою справою. Приходьте до позашкільних закладів Дніпра!» – закликала заступник директора департаменту гуманітарної політики – начальник управління молоді, позашкільної освіти та національно-патріотичного виховання міськради Одарка Біла.

«Наша мета – вивести на єдину мапу всю важливу для міста інформацію. Відтепер не потрібно буде шукати її в різних місцях в Інтернеті, слід лише обрати необхідну категорію на мапі. Наразі на карті доступні дані про понад 3900 МАФів, більш як 1100  точок сезонної та мобільної торгівлі. А серед новинок – інформація про 130 філій позашкільної освіти та 4 майданчики безкоштовних атракціонів, що беруть участь у програмі «Місто людей». Інформація постійно оновлюється», – прокоментувала в. о. заступника міського голови Яніка Мерило.

Мапа: http://mapa.dniprorada.gov.ua/

Additional Info

  • Размещение в RSS:: нет

Поделиться:

Количество просмотров: 1086

Новий номер!

  • Звітуємо/сплачуємо податки за І квартал 2024 року
  • Річна звітність загальносистемника: заповнення додатка Ф2

Детальніше...

Мы на Facebook

Популярне