Передплата на газету Приватний підприємець на 2024 рік

Рассылка новостей




18.08.2017

Глава Уряду звернувся до представників влади, ділових кіл та Офісу бізнес-омбудсмена з проханням визначити спектр проблем

ДЕПАРТАМЕНТ ІНФОРМАЦІЇ ТА КОМУНІКАЦІЙ З ГРОМАДСЬКІСТЮ СЕКРЕТАРІАТУ КМУ

Прояви адміністративного тиску з боку контролюючих та силових органів на підприємців, штучне створення проблем з підключенням до енергомереж чи складнощі під час виділення земельних ділянок під забудову суперечать логіці розвитку бізнесу в державі, а відтак – логіці економічного зростання, яке визначено пріоритетом роботи влади в Україні. Про це сказав Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман під час зустрічі з представниками ділових кіл Миколаївської області. Глава Уряду сьогодні, 17 серпня, відвідав регіон з робочою поїздкою.

«Коли я зустрічаюся з підприємцями, які говорять про те, що вони не можуть підключитися до облгазу, до обленерго, виникають проблеми з виділенням землі, іншими структурами - це все суперечить здоровій логіці з точки зору розвитку економіки, - сказав Володимир Гройсман. – За три дні я проїхав три області. Впевнений, ми можемо будувати сильну й заможну державу із сильною економікою, але для цього потрібен нормальний клімат, нормальні умови для роботи й розвитку. Ми як Уряд визначили пріоритетом розвиток економіки і відродження галузей, які представляють наші конкурентні переваги. І я як Прем’єр-міністр готовий максимально сприяти (досягненню цих цілей) і вирішенню проблем».

Глава Уряду підкреслив, що певні кроки на шляху до пожвавлення ділової активності в Україні вже зроблено. Серед них – скасування сотень регуляцій, запровадження прозорої системи відшкодування ПДВ, створення Офісу залучення та підтримки інвестицій UkraineInvest, який згодом відкриє свої регіональні представництва для допомоги бізнесу на місцях. Така робота продовжиться, запевнив Прем’єр-міністр.

«Важливо (для органів влади) бути не гальмом, а прискорювачем змін й розвитку, - сказав Володимир Гройсман. – Лише за останній рік у нас зросли місцеві бюджети, зарплати. Ми можемо сприяти розвитку бізнесу й ринку, і зупинити процес руйнування держави зсередини. Якщо кожен протистоятиме беззаконню – уявіть, яка буде загальна протидія. Я буду боротися з усім, що заважає розвитку, енергії мені вистачить. І буду говорити про це публічно». Глава Уряду звернувся до представників влади, ділових кіл та Офісу бізнес-омбудсмена з проханням визначити спектр проблем, які існують в регіонах, опрацювати рішення і, в разі необхідності, долучити урядові структури до розв’язання питань.

Additional Info

  • Размещение в RSS:: нет

Поделиться:

Комментарии   

# Ракова 19.08.2017 22:25
Премьер знает прекрасно все проблемы бизнеса, т.к. сам со своим Урядом их и создал. Писать ему бесполезно.Писали ему уже про все. Он же не читает сам, а читает за него чиновник из профильного (по проблеме) ведомства и пишет нам отписку. Коллеги, не тратьте свое время зря. А вот написать бизнес- омбудсмену есть смысл, потому что его Гройсман слушать будет, раз дал им такое задание.Призываю всех лидеров бизнес - ассоциаций Украины начать формировать проблемы бизнеса, потом всем собраться в Киеве и отработать как единый документ от бизнеса Украины.
Ответить | Ответить с цитатой | Цитировать
Количество просмотров: 1262

Новий номер!

  • Звітуємо/сплачуємо податки за І квартал 2024 року
  • Річна звітність загальносистемника: заповнення додатка Ф2

Детальніше...

Мы на Facebook

Популярне