Передплата на газету Приватний підприємець на 2024 рік

Рассылка новостей




21.08.2017

ПриватБанк запускає для юросіб сервіс електронної здачі фінзвітності

У вересні ПриватБанк надасть юридичним особам та підприємцям можливість надсилати фінзвітність в електронному форматі.

Як повідомили в банку, згідно з постановами НБУ № 351 (зміни набули чинності з початку 2017 року) і № 417, Законами № 2121-III та № 1702-VII усі банки повинні отримувати й підтримувати в актуальному стані відомості про своїх клієнтів: структуру власності та кінцевих бенефіціарів, фінансову звітність, додаткову інформацію про діяльність підприємства. А завдяки недавнім змінам, внесеним Національним банком, звітність може бути надана не тільки в паперовому, а й в електронному форматі.

Такі зміни були ухвалені після численних звернень ПриватБанку до Національного Банку України для спрощення надання клієнтами звітності до банку - процедури, яка є обов'язковою для всіх корпоративних клієнтів під час обслуговування в будь-яких банках для підтвердження процедур ідентифікації в процесі банківського обслуговування.

Завдяки такій доробці, корпоративним клієнтам не потрібно буде кріпити відскановані копії звітності, а достатньо буде в "Приват24 для бізнесу" подати до банку стандартний "xml-файл" уже наданої до державних органів електронної звітності. А якщо клієнти працюють із безкоштовними сервісами ПриватБанку з електронної звітності, то Банк обробить ці дані автоматично та з метою виконання зазначених вимог Національного банку щодо ідентифікації клієнтів.

ПриватБанком уже досить давно розроблені безкоштовні рішення, завдяки яким корпоративні клієнти можуть працювати з електронними звітами прямо в Приват24 для бізнесу й бути повністю впевненими в безпеці своїх даних. Крім сервісів електронної звітності в "Приват24 для бізнесу" також працюють електронний документообіг і системи бухгалтерського, управлінського та оперативного обліку 1С-онлайн.

Сервіс електронної звітності в "Приват24 для бізнесу" дозволяє цілодобово надсилати будь-які види звітів Фіскальної служби, Пенсійного фонду, Державної служби статистики тощо. Скористатися сервісом можна в "Приват24 для бізнесу" -> "Документи" -> "Електронна звітність". Десятки тисяч клієнтів ПриватБанку вже давно готують і вивантажують звіти та податкові накладні в "Приват24 для бізнесу" з 1С-онлайн (Україна). І головне - роблять це безкоштовно.

Прес-служба ПриватБанку

press@privatbank.ua

Additional Info

  • Размещение в RSS:: нет

Поделиться:

Количество просмотров: 1955

Новий номер!

  • Звітуємо/сплачуємо податки за І квартал 2024 року
  • Річна звітність загальносистемника: заповнення додатка Ф2

Детальніше...

Мы на Facebook

Популярне