Уголок потребителя

11.09.2017

ПРОГРАМА ПІДВИЩЕННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ НА РИНКУ ПРАЦІ ВПО та осіб, які постраждали від конфлікту в Україні

Данська Рада у справах Біженців (Danish Refugee Council) за фінансової підтримки Швейцарської агенції розвитку та співробітництва (Swiss Agency for Development and Cooperation/SDC) і Департаменту Міжнародного Розвитку Великобританії (Department for International Development/DFID) розпочинає нову програму, спрямовану на підтримку внутрішньо переміщених осіб (ВПО) та осіб, які постраждали від конфлікту в Україні, підвищення конкурентоспроможності на ринку праці та стабілізації їх життя шляхом надання можливості отримання професійної освіти.

Головна ціль програми: надання можливості отримання нових та/або покращення існуючих професійних навичок ВПО та осіб, які постраждали від конфлікту в Україні, шляхом надання благодійної допомоги для проходження відповідних курсів, тренінгів та отримання кваліфікованої професійної освіти.

Учасники програми: ВПО з районів з нестабільною політичною і військовою ситуацією, що зареєстровані та проживають на території Донецької, Луганської, Запорізької та Дніпропетровської областей, а також жителі Донецької та Луганської областей, які постраждали від конфлікту в Україні.

Програма передбачає підтримку принаймні 500 ВПО та осіб, які постраждали від конфлікту в Україні, шляхом надання індивідуальних грантів в розмірі до 200 доларів США для отримання нових та покращення існуючих навичок через проходження відповідних курсів професійної освіти.

Критерії відбору учасників програми:

1) Доведена мотивація в отриманні нових або покращенні існуючих професійних навиків. Розуміння заявником схеми практичного застосування отриманих навичок в майбутньому для створення можливості отримання доходу. Бажана наявність у заявника досвіду роботи, пов'язаного з отриманням нових або покращення існуючих професійних навиків.

2) Власнеінвестування з боку заявника врозміріне менше 20% від вартості навчання.

3) Наявність кваліфікованого та сертифікованого постачальника відповідальних послуг.

4) Особлива перевага буде надаватися заявникам, сім'ї яких мають соціальну або фінансову вразливість.

Подати заявку можна за посиланням: http://94.153.148.14:8080/title/vet

Заповнення заявки не гарантує автоматичної участі в програмі. Кожна заявка буде розглянута конкурсною комісією, яка прийме рішення щодо подальшої участі заявки в програмі. Рішення конкурсної комісії є остаточним. Данська Рада у справах Біженців залишає за собою право відхилити будь-яку заявку.

Телефони для довідок:

050 367 90 95 Олена

050 610 11 21 Геннадій

073 470 29 07 Антон

Увага! Данська Рада у справах Біженців та її партнерські організації НІКОЛИ не вимагають оплати за свої послуги з надання благодійної допомоги/проведення благодійних заходів. Якщо Вам стали відомі випадки вимагання працівниками ДРБ та/або її партнерських організацій винагороди за свої послуги (у будь-якій можливій формі), просимо повідомити про такі випадки за номером, вказаним нижче. Також за цим номером можна звертатися у випадку наявності будь-яких скарг.

073 406 81 41 (лінія працює по вівторках та п’ятницях з 14:00 по 18:00).