Передплата на газету Приватний підприємець на 2024 рік

Рассылка новостей




01.03.2018

Кошмарити "по-новому": розхвалені Порошенком перевірки бізнесу готують корупціонери з податкової

Закон про нове Нацбюро фінансової безпеки створювався за участі колишнього співробітника податкової поліції та ДФС із сумнівними статками.

Законопроект про Національне бюро фінансової безпеки разом з главою комітету з податкової політики Ніною Южаніною розробляв екс-очільник Головного слідчого управління Державної фіскальної служби Вадим Мельник.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє журналіст Дмитро Гнап, іронічно зауважуючи, що саме на таких спеціалістів з минулого президент Петро Порошенко покладає перевірки бізнесу "по-новому".

"Це Вадим Мельник. Останні багато років працював в податковій міліції. Донедавна очолював Головне слідче управління ДФС. Тобто, все погане, що ви чули про українську податкову міліцію: "наїзди", "відкати", кришування, все це справа рук і Мельника в тому числі. Власне, варто тільки глянути на його електронну декларацію. Скромна зарплата. І нескромний спосіб життя. Чотири квартири. Земельні ділянки. Порш Каєйн. 2,5 мільйони гривень подарунка від брата. Ну, і звісно, салон краси для дружини. Класика українського силовика, який по роботі має контролювати бізнес", – зазначає Дмитро Гнап.

На прес-конференції 28 лютого президент Порошенко урочисто заявив, що "українським підприємцям стане легше жити" саме тому, що завдяки новому закону перевірки здійснюватимуться без тиску на бізнес, наголошує журналіст.

Водночас, на його переконання, кадри на зразок Вадима Мельника аж ніяк не можуть забезпечити обіцяного гарантом. "Це називається: "кошмарити по-новому", – іронізує Дмитро Гнап.

Джерело

Additional Info

  • Размещение в RSS:: нет

Поделиться:

Количество просмотров: 1280

Новий номер!

  • Перехід ФОП із ЗС на ЄП: заява на перехід, звітність, ЄСВ
  • ФОП-єдинник та оптовий продаж моторних олив: чи можливо це?
  • Проблемні питання щодо заповнення додатка ЄСВ1 загальносистемниками

Детальніше...

Мы на Facebook

Популярне