Передплата на газету Приватний підприємець на 2024 рік

Рассылка новостей




20.03.2018

5 TED-виступів для тих, хто хоче відкрити власний бізнес

Про те, що ніколи не буває пізно заснувати компанію, та чому одні підприємства досягають успіху, а інші – ні Займатися улюбленою справою та працювати на себе – ця думка час від часу виникає у кожного з нас. Проте щось нас завжди стримує – страх провалу або ж думка, що вже запізно починати нове. Mind пропонує вашій увазі добірку TED-виступів, які здатні вселити трохи упевненості та нададуть кілька корисних порад для того, щоб відкрити новий бізнес або ж дати нове життя старому.  

«Єдина причина успіху стартапів», Білл Гросс

Білл Гросс заснував чимало стартапів, і інкубував багато інших. Йому стало цікаво, чому деяким вдалося, а інші не змогли. Таким чином він зібрав дані з сотень компаній, його власних та чужих, і оцінив кожну компанію за п'ятьма ключовими факторами. Він знайшов один фактор, який виділяється з інших. Цей фактор здивував навіть його.

«Як я став підприємцем в 66 років», Пол Таснер

Ніколи не буває занадто пізно, щоб відкрити себе заново. Беріть приклад з Пола Таснера – після 40 років безперервної роботи на інших людей, він заснував стартап у віці 66 років, поєднавши свою бізнес-ідею з власним досвідом та пристрастю. І він такий не один. Під час свого короткого, веселого та натхненного TED-виступу він надихає потурати своїм підприємницьким інстинктам у пошуках великого успіху.

«Дві пастки, через які підприємства зазнають невдачі – і як їх уникнути», Кнут Гаанаес

Чи можна керувати компанією та винаходити її в той же час? Для бізнес-стратега Кнута Гаанаеса здатність до інновацій після того, як компанія стала успішною – ось ознака величної організації. Він ділиться думками про те, як досягти балансу між вдосконаленням того, що ми вже знаємо, і вивченням абсолютно нових ідей, і розповідає, як уникнути двох основних стратегічних пасток.

«Як полегшити вибір?», Шена Іенгар

Всі хочуть мати унікальний досвід та індивідуально підібрані продукти, але коли споживачі стикаються з 700 варіантами, вони завмирають. Шена Іенгар демонструє захоплюючі дослідження про те, як підприємства (та інші люди) можуть покращити досвід вибору.

«3 способи втратити контроль над вашим брендом з користю», Тім Леберехт

Минули часи (якщо вони колись існували), коли людина, компанія чи бренд могли ретельно контролювати свою репутацію. Якщо ваш бізнес релевантний, про вас будуть постійно говорити і ви не зможете це контролювати. Тім Леберехт пропонує три великі ідеї щодо прийняття такої втрати контролю, навіть свідомо йти до цього – і використовувати ці ідеї як стимул для повторного визнання ваших цінностей.

Анна Шепеленко

Additional Info

  • Размещение в RSS:: нет

Поделиться:

Количество просмотров: 1755

Новий номер!

  • Перехід ФОП із ЗС на ЄП: заява на перехід, звітність, ЄСВ
  • ФОП-єдинник та оптовий продаж моторних олив: чи можливо це?
  • Проблемні питання щодо заповнення додатка ЄСВ1 загальносистемниками

Детальніше...

Мы на Facebook

Популярне