Уроки для начинающих предпринимателей

16.05.2018

Держпродспоживслужба просить підприємців повідомити про проблемні питання в міжнародній торгівлі - 2018/05/15

Держпродспоживслужба напередодні Генеральної сесії Світової асамблеї делегатів Всесвітньої організації охорони здоров"я тварин (МЕБ) звертається до представників бізнесу з проханням поінформувати про наявні проблемні питання у міжнародній торгівлі.

Представники української делегації, які братимуть участь у роботі Генеральної Асамблеї МЕБ, під час двосторонніх зустрічей матимуть змогу підняти ці питання перед своїми міжнародними партнерами з метою їх врегулювання.

Наразі заплановані зустрічі представників української делегації з колегами з Ірану, Канади, Білорусі, Франції, Естонії, Лівану, Сінгапуру, Литви.

Інформацію просимо надавати на електронну пошту olga.shevchenko@dpss.gov.ua або за телефонами (044) 279-52-50, (044) 278-84-92.

Як Держпродспоживслужба уже повідомляла, 19-26 травня 2018 року в Парижі (Французька Республіка) відбудеться 86-та Генеральна сесія Світової асамблеї делегатів Всесвітньої організації охорони здоров"я тварин (МЕБ). Від України участь у цьому заході візьме делегація Держпродспоживслужби на чолі з Першим заступником Голови Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Андрій Жук.

Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів