Передплата на газету Приватний підприємець на 2024 рік

Рассылка новостей




12.07.2018

Якщо індивідуальна консультація суперечить узагальнюючій

Не може бути притягнуто до відповідальності, включаючи фінансові (штрафні санкції та/або пеню), платника податків (податкового агента та/або його посадову особу), який діяв згідно з індивідуальною податковою консультацією, наданою йому у письмовій формі, а також узагальнюючою податковою консультацією, за діяння, що містить ознаки податкового правопорушення, зокрема на підставі того, що у подальшому таку податкову консультацію було змінено або скасовано (абзац перший п. 53.1 ст. 53 Податкового кодексу).

Положення вищезазначеного абзацу застосовуються до індивідуальної податкової консультації за умови, що вона зареєстрована в єдиній базі індивідуальних податкових консультацій.

У разі коли положення індивідуальної податкової консультації суперечать положенням узагальнюючої податкової консультації, застосовуються положення узагальнюючої податкової консультації.

Платник податків та/або податковий агент, які діяли відповідно до податкової консультації, не звільняються від обов’язку сплати податкового зобов’язання, визначеного Кодексом.

ЗІР 138.01

Джерело: ЗІР

Additional Info

  • Размещение в RSS:: нет

Поделиться:

Количество просмотров: 691

Новий номер!

  • Звітуємо/сплачуємо податки за І квартал 2024 року
  • Річна звітність загальносистемника: заповнення додатка Ф2

Детальніше...

Мы на Facebook

Популярне