Передплата на газету Приватний підприємець на 2024 рік

Рассылка новостей




13.08.2018

У регіонах запустять центри підтримки підприємництва

Міністерство економічного розвитку і торгівлі розпочало роботу з обласними державними адміністраціями щодо імплементації Плану заходів з реалізації Стратегії розвитку малого і середнього підприємництва в Україні до 2020 року. Так, планується, що вони спільно створять регіональну мережу центрів підтримки підприємництва.

Пріоритетними проектами для реалізації Стратегії МСП мають стати, зокрема:

- створення інформаційного порталу для підприємців на базі офіційного сайта Мінекономрозвитку;

- реалізація пілотного проекту із запровадження механізму часткових кредитних гарантій;

- реалізація пілотного проекту зі створення мережі центрів підтримки підприємництва.

Регіональна мережа центрів підтримки підприємництва (ЦПП) має стати ланкою державної інфраструктури підтримки мікро-, малого бізнесу, а також потенційних підприємців, зокрема із соціально вразливих груп (ветерани АТО, внутрішньо переміщені особи, молодь).

Представники малого та середнього бізнесу зможуть отримати в центрах консультації щодо умов участі в програмах підтримки, а також взяти участь у навчальних та інформаційних заходах через мережу закладів-партнерів.

Нагадаємо, Стратегія розвитку малого і середнього підприємництва в Україні на період до 2020 року та План заходів з її реалізації є стратегічними документами, затвердженими Урядом на виконанням зобов'язань в межах Угоди про асоціацію з ЄС. Вони містять низку напрямів створення сприятливого середовища для розвитку МСП, розроблені з урахуванням принципів Акта з питань малого бізнесу для Європи.

Джерело

Additional Info

  • Размещение в RSS:: нет

Поделиться:

Количество просмотров: 726

Новий номер!

  • Звітуємо/сплачуємо податки за І квартал 2024 року
  • Річна звітність загальносистемника: заповнення додатка Ф2

Детальніше...

Мы на Facebook

Популярне