Уроки для начинающих предпринимателей

21.08.2018

З 1 вересня 2018 року платники єдиного внеску подаватимуть звітність за новими формами

В Головному управлінні ДФС в Івано-Франківській області нагадують, що відповідно до наказу Міністерства фінансів України 15.05.2018 №511, який набрав чинності з 1 серпня п.р., внесено зміни до Порядку формування та подання страхувальниками звіту щодо сум нарахованого єдиного внеску.

Зокрема, змінено Додаток 4 «Звіт про суми нарахованої заробітної плати (доходу, грошового забезпечення, допомоги, надбавки, компенсації) застрахованих осіб та суми нарахованого єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування» (звітний період серпень місяць 2018 року, термін подання протягом 20 календарних днів, що настають за останнім днем звітного періоду) та Додаток 5 «Звіт про суми нарахованого доходу застрахованих осіб та суми нарахованого єдиного внеску» (звітний період за 2018 рік). Відповідно до внесених змін платники єдиного внеску подаватимуть, звітність за новими формами з 01.09.2018 за звітні періоди починаючи з серпня 2018 року.

Джерело