Передплата на газету Приватний підприємець на 2024 рік

Рассылка новостей




22.08.2018

Пенсійна реформа ліквідувала будь які обмеження щодо виплат працюючим пенсіонерам

Протягом двох місяців у деяких ЗМІ  поширюється  інформація,  що начебто після проведення пенсійної реформи працюючим пенсіонерам  доведеться обирати між пенсією і заробітною платою.  

При  цьому робиться посилання на Міністерство соціальної політики, Кабінет Міністрів України,  їх посадових осіб.

Міністерство соціальної політики України офіційно повідомляє, що зазначена інформація  не відповідає дійсності. Проведена пенсійна реформа не передбачає необхідності вибору між пенсією  і зарплатою для працюючих пенсіонерів. Навпаки, саме для того, щоб припинити дискримінацію працюючих  пенсіонерів і була проведена пенсійна реформа.

Варто зазначити, що одним із результатів пенсійної реформи стало скасування 15-ти відсоткового зменшення пенсійних виплат працюючим пенсіонерам з першого жовтня 2017 року.

Також зазначаємо, що ні  Уряд, ні Міністерство соціальної політики не мають жодних планів щодо обмеження прав працюючих пенсіонерів.

Просимо засоби масової інформації не поширювати не достовірну інформацію і звертатись за офіційним роз’ясненням до фахівців Міністерства соціальної політики та Кабінету Міністрів України.

Джерело: Міністерство соціальної політики України

Additional Info

  • Размещение в RSS:: нет

Поделиться:

Количество просмотров: 1048

Новий номер!

  • Звітуємо/сплачуємо податки за І квартал 2024 року
  • Річна звітність загальносистемника: заповнення додатка Ф2

Детальніше...

Мы на Facebook

Популярне