Уголок потребителя

14.09.2018

Оновлено форми заяв у сфері держреєстрації юридичних осіб та фізичних осіб — підприємців

"Вісник. Офіційно про податки".

Мін’юст наказом виклав у новій редакції деякі форми заяв у сфері державної реєстрації юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань:

• Форма 1  Заява про державну реєстрацію створення юридичної особи
  • Форма 2  Заява про державну реєстрацію переходу юридичної особи на діяльність на підставі власного установчого документа чи модельного статуту
  • Форма 3  Заява про державну реєстрацію змін до відомостей про юридичну особу, що містяться в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань
  • Форма 4  Заява про державну реєстрацію створення відокремленого підрозділу юридичної особи
  • Форма 5  Заява про державну реєстрацію змін до відомостей про відокремлений підрозділ юридичної особи, що містяться в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань
  • Форма 6  Заява про державну реєстрацію припинення відокремленого підрозділу юридичної особи
  • Форма 8  Заява про державну реєстрацію припинення юридичної особи в результаті її реорганізації
  • Форма 9  Заява про державну реєстрацію включення відомостей про юридичну особу до Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань
  • Форма 22  Заява про державну реєстрацію (акредитацію) відокремленого підрозділу іноземної неурядової організації, представництва, філії іноземної благодійної організації
  • Форма 23  Заява про державну реєстрацію змін до відомостей про відокремлений підрозділ іноземної неурядової організації, представництва, філії іноземної благодійної організації, що містяться в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань

Вжити заходів, необхідних для реалізації цього наказу, у тому числі забезпечити в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань обов’язкове заповнення інформації про наявність або відсутність кінцевого бенефіціарного власника (контролера) юридичної особи та відомостей про нього, доручено технічному адміністратору Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань.

Передбачається, що цей наказ набере чинності через 10 днів з дня його офіційного опублікування.

Наказ Мін’юсту від 29.08.2018 р. № 2824/5