Передплата на газету Приватний підприємець на 2024 рік

Рассылка новостей




24.09.2018

Будьте уважні! «Податкові» шахраї вимагають від громадян сплатити податок на нерухоме майно!

Головне управління ДФС у Миколаївській області інформує жителів м. Миколаєва та Миколаївської області, що останнім часом знову активізувалися «податкові» аферисти, які цього разу вигадали нову схему махінації.

Так, шахраї ніби-то від імені працівників фіскальної служби Миколаївщини вимагають від власників нерухомого майна сплатити відповідний податок.

Звертаємо увагу, що працівники фіскальної служби Миколаївської області здійснюють нарахування податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, та направляють громадянам податкові повідомлення-рішення із зазначеною сумою податку та реквізитами для сплати, виключно, на податковому повідомленню-рішенню за формою «Ф» додаток 1 до Порядку надіслання контролюючими органами податкових повідомлень-рішень платникам податків (п.2 розд.ІІ), з підписом керівника (в.о.), заступника керівника, уповноваженої особи посадової особи та із обов’язковим відбитком печатки Головного управління ДФС у Миколаївській області. Порядок надіслання контролюючими органами податкових повідомлень-рішень платникам податків затверджено наказом Міністерства фінансів України від 28.12.2015 №1204.

Також, звертаємо увагу, що реквізити для сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, можна перевірити на суб-сайті Головного управління ДФС у Миколаївській області, за посиланням: http://mk.sfs.gov.ua/byudjetni-rahunki/

Просимо громадян бути уважними, ретельно перевіряти інформацію, не дозволяти аферистам вводити себе в оману. Факти довіри шахраям завдають значних матеріальних збитків суб’єктам господарювання та дискредитують фіскальну службу Миколаївщини.

Про подібні випадки просимо негайно повідомляти чергову частину Головного управління ДФС у Миколаївській області за телефоном  50-18-41 та Головне управління національної поліції у Миколаївській області за телефоном 102.

Джерело: Територіальні органи ДФС у Миколаївській області

Additional Info

  • Размещение в RSS:: нет

Поделиться:

Количество просмотров: 1134

Новий номер!

  • Звітуємо/сплачуємо податки за І квартал 2024 року
  • Річна звітність загальносистемника: заповнення додатка Ф2

Детальніше...

Мы на Facebook

Популярне