19.01.2009

Рада підприємців при КМУ: щодо постанови від 20.12.2008 №1118

За результатами відкритого засідання Ради підприємців при КМУ, на якому були присутні платники єдиного податку та ПДВ з усіх регіонів України, було прийнято рішення про звернення Ради та Держкомпідприємництва до Уряду з законодавчо обґрунтованим проханням відмінити постанову від 20.12.2008 № 1118.
     Голова Держкомпідприємництва Костянтин Ващенко та Голова Ради підприємців при КМУ сподіваються, що це питання буде розглянуте Урядом в найближчу середу (21 січня 2008 року).
     Сьогодні Голова Ради підприємців при КМУ Оксана Продан радить підприємцям не спішити повертати в ДПУ одне із свідоцтв, а зачекати до 21 січня.
     Це жодним чином не порушить вимог постанови КМУ від 20.12.2008 № 1118, але дасть можливість продовжити свою діяльність в разі підтримки Урядом звернення бізнесу.
     Для уникнення непорозумінь з партнерами вона радить також фізичним особам – платникам ПДВ на єдиному податку обмежити надання податкових декларацій, які можуть не визнаватись податковими органами.

Источник: Совет предпринимателей при КМУ.

Уголок потребителя

• Ловушки от Гоструда
  • Как считается 1 млн у единщика-комиссионера
  • Торговля телефонами: особенности