Передплата на газету Приватний підприємець на 2024 рік

Рассылка новостей




16.10.2018

Уряд пропонує направити на заходи безпеки руху частину коштів від штрафів за перевищення швидкості

Кабінет Міністрів України пропонує внести зміни до Бюджетного кодексу України і спрямувати частину адміністративних штрафів за порушення правил дорожнього руху, передусім – перевищення швидкості, на заходи з підвищення безпеки руху на дорогах. Відповідні зміни схвалені під час засідання Уряду і будуть передані на розгляд до Верховної Ради. Коментуючи ухвалене рішення, Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман зазначив, що питання безпеки на дорогах є вкрай актуальним.

«Відтак люди будуть знати, що те, що сплачують штрафники, йде на заходи по безпеці дорожнього руху, - сказав Володимир Гройсман. - Покарання – це вимушений крок. І мені потрібен не штраф, а збереження життя людей».

 Довідково

Кабінет Міністрів України з 8 жовтня поточного року відновив постійний контроль швидкості на дорогах України. Відповідне рішення схвалене за підсумками всеукраїнської наради з питань безпеки дорожнього руху, яка відбулася у Кам’янці-Подільському на початку жовтня. Під час наради відзначалося, що за статистикою щодня в Україні через порушення правил безпеки руху гинуть 8 людей, близько 80 зазнають травм.

Джерело: Департамент інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату Кабінету Міністрів України

Additional Info

  • Размещение в RSS:: нет

Поделиться:

Количество просмотров: 819

Новий номер!

  • Звітуємо/сплачуємо податки за І квартал 2024 року
  • Річна звітність загальносистемника: заповнення додатка Ф2

Детальніше...

Мы на Facebook

Популярне