Передплата на газету Приватний підприємець на 2024 рік

Рассылка новостей




16.10.2018

Роз'яснення щодо використання патрульними пристроїв вимірювання швидкості TruCam (ПЕРЕЛІК ДОРІГ)

З 8 жовтня 2018 року в місцях концентрації ДТП та на аварійно-небезпечних ділянках доріг міжнародного значення патрульні поліцейські почали використовувати засоби для контролю за дотриманням водіями встановлених швидкісних режимів – пристрої вимірювання швидкості TruCam.

Патрульна поліція використовує TruCam лише із розміщенням дорожніх знаків, що повідомляють про фото- відеофіксацію порушень, на ділянках автодоріг міжнародного значення та в містах із підвищеним рівнем аварійності унаслідок перевищення швидкості.

У місцях фіксації порушень швидкісного режиму перебувають службові транспортні засоби з увімкненими маячками синього кольору.

Нагадуємо, що протягом першого тижня патрульна поліція використовує TruCam у пілотному режимі для профілактики, щоб учасники дорожнього руху звикли до нововведення.

Прес-служба Департаменту патрульної поліції

Національної поліції України

Additional Info

  • Размещение в RSS:: нет

Поделиться:

Комментарии   

# Igor 16.10.2018 10:07
известные правозащитники говорят, что применение ТруКамов не законно, ибо эти приборы не сертифицированы в Украине. Можно достаточно легко фальсифицировать нарушение. Смотрите ю-туб, например https://www.youtube.com/watch?v=IveMP9CLkaw
Ответить | Ответить с цитатой | Цитировать
Количество просмотров: 1775

Новий номер!

  • Звітуємо/сплачуємо податки за І квартал 2024 року
  • Річна звітність загальносистемника: заповнення додатка Ф2

Детальніше...

Мы на Facebook

Популярне