25.10.2018

В Університеті митної справи та фінансів відбувся Перший Конгрес «Влада – Бізнес – Молодь»

В Університеті митної справи та фінансів, за підтримки Дніпропетровської обласної адміністрації відбувся Перший Конгрес «Влада – Бізнес – Молодь», мета якого – показати талановитій молоді шляхи, перспективи розвитку, реалізації своїх талантів та здібностей у сфері бізнесу в Україні. Зазначений захід став для молоді унікальною можливістю заявити про себе, виказати свої погляди та побажання щодо налагодження реальних системних зв’язків з владою та бізнесом, реалізації спільних соціальних проектів та розвитку молодіжного підприємництва, надихнутися на власні бізнес-ідеї та знайти потенційних роботодавців.

У Конгресі прийняла участь начальник управління комунікацій Головного управління ДФС у Дніпропетровській області Манушак Осипова, яка зазначила, що фіскальна служба України не тільки забезпечує надходження платежів до бюджету, але й створює єдині і рівні умови для розвитку підприємництва та міжнародної економічної діяльності бізнесу.

Вітаючи студентів, Манушак Осипова повідомила, що Головне управління державної фіскальної служби області завжди намагається відгукнутися на запити університету, приймати участь у заходах, що регулярно відбуваються в науковому і студентському середовищі ВУЗу. Крім того, податкова служба проводить широку роз’яснювальну роботу серед підростаючого покоління. Так, протягом минулого року по області проведено майже 800 заходів з молоддю. Зокрема, у рамках трудової орієнтації з початку поточного року проводились зустрічі зі студентами, лекції по податковому законодавству і загальній роботі фіскальної служби. Зі студентами трьох ВУЗів (Університету митної справи та фінансів, Дніпропетровського регіонального інституту державного управління Національної академії державного управління при Президентові України та Дніпровського національного університету ім. О. Гончара) на базі Головного управління проведено бізнес – гру.

Манушак Осипова презентувала учасникам Конгресу інформаційну брошуру «Почни свій бізнес легко», яка містить пошагову інструкцію для створення власного «StartUp», тобто створення власного бізнесу від початку, вибору форми оподаткування та аж до подання звітності в електронному вигляді.

«Сьогоднішній захід не лише теоретичний, але і має на меті практичну складову, що, ми впевнені, надасть молоді подальший імпульс для генерації ідей та практичної реалізації їх втілення. Ще раз хочу нагадати, що сплачувати податки і відповідально, і перш за все – престижно!» - підкреслила Манушак Осипова.

Additional Info

• Размещение в RSS:: нет

• Перехід ФОП із ЗС на ЄП: заява на перехід, звітність, ЄСВ
  • ФОП-єдинник та оптовий продаж моторних олив: чи можливо це?
  • Проблемні питання щодо заповнення додатка ЄСВ1 загальносистемниками