Передплата на газету Приватний підприємець на 2024 рік

Рассылка новостей




09.11.2018

Прийняття на роботу: перелік документів, які потрібно подати працівнику

Днями у Львівському міському центрі зайнятості фахівець ГУ Держпраці у Львівській області провела семінар для безробітних громадян.

В межах заходу присутні цікавилися питанням належного оформлення трудових відносин, зокрема йшлося про прийняття працівника на роботу.

Вона повідомила, що вимогами ст. 24 КЗпП України передбачено, що при укладенні трудового договору громадянин зобов’язаний подати паспорт або інший документ, що посвідчує особу, трудову книжку, а у випадках, передбачених законодавством, – також документ про освіту (спеціальність, кваліфікацію), про стан здоров’я та інші документи.

Працівник не може бути допущений до роботи без укладення трудового договору, оформленого наказом чи розпорядженням власника або уповноваженого ним органу, та повідомлення центрального органу виконавчої влади з питань забезпечення формування та реалізації державної політики з адміністрування єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування про прийняття працівника на роботу в порядку, встановленому Кабінетом Міністрів України.

Тобто при прийнятті працівника на роботу необхідні наступні документи: заява працівника та наказ роботодавця про прийняття на роботу, повідомлення центрального органу виконавчої влади з питань забезпечення формування та реалізації державної політики з адміністрування єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування про прийняття працівника на роботу, запис у трудову книжку про прийняття на роботу та ознайомлення працівника із умовами праці, посадовою інструкцією та правилами трудового розпорядку.

Джерело: Головне управління Держпраці у Львівській області

Additional Info

  • Размещение в RSS:: нет

Поделиться:

Комментарии   

# Шурик 09.11.2018 18:40
Где в списке бумажка с ИНН кодом, которую уже 3 раза переименовывали. Код везде пишется, где надо и где нет.
Ответить | Ответить с цитатой | Цитировать
Количество просмотров: 5464

Новий номер!

  • Звітуємо/сплачуємо податки за І квартал 2024 року
  • Річна звітність загальносистемника: заповнення додатка Ф2

Детальніше...

Мы на Facebook

Популярне