Передплата на газету Приватний підприємець на 2024 рік

Рассылка новостей




01.03.2019

Подання запиту на отримання витягу з реєстру страхувальників платником ЄСВ та/або застрахованою особою в «Електронному кабінеті»

Головне управління ДФС у Дніпропетровській області інформує.

ДФС України повідомила, що запроваджено новий електронний сервіс, який надає можливість подати запит на отримання витягу з реєстру страхувальників Державного реєстру загальнообов’язкового державного соціального страхування (далі – реєстр страхувальників).

Запит про отримання витягу з реєстру страхувальників може бути подано платником єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування (ЄСВ) та/або застрахованою особою через приватну частину (особистий кабінет) «Електронного кабінету».

Для цього в приватній частині «Електронного кабінету» необхідно в меню «Ведення звітності» обрати «Запит про отримання витягу з реєстру страхувальників» (ф. № 1-ЗРС) (J1303801), заповнити відповідні поля, підписати та надіслати.

Підтвердженням отримання ДФС запиту є Квитанція в електронному вигляді, в якій зазначено дату та номер реєстрації відповідного запиту.

Витяг за результатами обробки запиту можна переглянути у меню «Перегляд звітності» у вкладці:

- J1438101 – для юридичної особи або відокремленого підрозділу (ф. № 1-ВРС);

- F1438201 – для фізичної особи – підприємця або фізичної особи, яка провадить незалежну професійну діяльність (ф. № 2-ВРС);

- F1438301 – для фізичної особи, яка бере добровільну участь у системі загальнообов’язкового державного соціального страхування (ф. № 3-ВРС).

Якщо в реєстрі страхувальників відсутня інформація, то заявнику формується довідка з реєстру страхувальників (ф. № 1-ДРС) (J/F1403801). Звертаємо увагу, що тільки у разі особистого звернення фізичної особи надається:

► інформація про встановлення з реєстру страхувальників ознаки «пенсіонер за віком» (із зазначенням дати встановлення пенсії за віком) або «особа з інвалідністю» (із зазначенням дати встановлення пенсії по інвалідності або соціальної допомоги та дати закінчення терміну, до якого встановлена інвалідність), яка зазначається у витягу (ф. № 2-ВРС);

► витяг з реєстру страхувальників щодо фізичної особи, яка бере добровільну участь у системі загальнообов'язкового державного соціального страхування (ф. № 3-ВРС).

У разі виникнення питань з приводу користування «Електронним кабінетом», звертатися за телефоном: 0 800 501 007.

Інформація розміщена на офіційному веб-порталі ДФС України за посиланням

Additional Info

  • Размещение в RSS:: нет

Поделиться:

Количество просмотров: 1007

Новий номер!

  • Звітуємо/сплачуємо податки за І квартал 2024 року
  • Річна звітність загальносистемника: заповнення додатка Ф2

Детальніше...

Мы на Facebook

Популярне