Передплата на газету Приватний підприємець на 2024 рік

Рассылка новостей




04.03.2009

Олександра Кужель запобігла зіткненню страйкуючих далекобійників на трасі Київ-Одеса з бійцями ОМОНу

Олександра Кужель запобігла зіткнення страйкуючих далекобійників на трасі Одеса-Київ з бійцями ОМОНу. У телефонній розмові з заступником міністра внутрішніх справ Олександром Савченком Голова Держкомпідприємництва звернулась з проханням до керівництва силового відомства не застосовувати силу проти бастуючих. „Беру відповідальність за ситуацію на себе”, - сказала Олександра Кужель.

Після переговорів голови Держкомпідприємництва зі страйкарями, що відбулися у телефонному режимі, трасу було розблоковано.

Звернувшись до водіїв по телефонному гучномовному зв’язку, Олександра Кужель повідомила водіїв про те, що значну частину вимог страйкарів, які входять в компетенцію Кабінету Міністрів, на сьогоднішній день вже вирішено. 25 лютого на засіданні Уряду було прийнято низку Постанов, що встановлюють мінімальний тариф на внутрішні перевезення у розмірі 6 грн. за кілометр, збільшення штрафів для іноземних первізників, що здійснюють перевезення територією України, з 170 грн. до 17000 грн., відмінено так звану „ліцензійну картку” та схвалено законопроект про ліцензування експедиторської діяльності.

Як наголосила Олександра Кужель, на завтрашнє засідання Кабміну Держкомпідприємництво підготувало 4 проекти Постанов, напрацьованих спільно з митниками, прикордонниками, представниками перевізників та робітників портів, що врегулюють діяльність у портах Одеси та Іллічівська.

„Єдине, в чому не в змозі допомогти вам ні Держкомпідприємництво, ні Уряду – це питання відстрочки за банківськими кредитами”, - сказала Кужель дальнобійникам.. НБУ діє за відомими лише йому правилами, не звертаючи уваги на горе та відчай мільйонів українців, що потрапили у боргове рабство”.

Голова Держкомпідприємництва за дорученням Юлії Тимошенко запросила представників страйкуючих на зустріч з прем’єром у четвер о 9 годині . Голова уряду особисто зацікавлена у розмові з водіями та прикладе всіх зусиль для розв’язання болючих питань галузі.

Прес-служба Держкомпідприємництва

Additional Info

  • Размещение в RSS:: нет

Поделиться:

Количество просмотров: 1677

Новий номер!

  • Перехід ФОП із ЗС на ЄП: заява на перехід, звітність, ЄСВ
  • ФОП-єдинник та оптовий продаж моторних олив: чи можливо це?
  • Проблемні питання щодо заповнення додатка ЄСВ1 загальносистемниками

Детальніше...

Мы на Facebook

Популярне