Передплата на газету Приватний підприємець на 2024 рік

Рассылка новостей




26.06.2019

Генічеських таксистів допоможуть порахувати фіскали

Про це йшла мова очільниці Генічеського управління ДФС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі Лариси Медведєвої під час зустрічі з керівниками служб таксі про легалізацію фізичних осіб - підприємців, які здійснюють перевезення пасажирів (надають послуги таксі), офіційне працевлаштування найманих водіїв та ліцензування підприємницької діяльності з пассажироперевезень, яка відбулась на початку червня цього року.

За 10 днів до фіскалів Генічеського району за державною реєстрацією вже звернулися 20 громадян, котрі вирішили працювати під час курортного сезону в правовому полі та заздалегідь подбати про своє майбутнє пенсійне забезпечення.

Офіційне працевлаштування найманих водіїв та ліцензування підприємницької діяльності з пасажирських перевезень створюють однакові конкурентні умови для ведення підприємницької діяльності, забезпечують безпеку пасажироперевезень та додаткові надходження до місцевих бюджетів.

Для тих, хто не бажає доброчесно виконувати свої конституційні обов’язки передбачена адміністративна відповідальність за здійснення господарської діяльності без державної реєстрації та дозвільних документів. Відповідно до ч. 1 ст. 164 КУпАП розмір адміністративного штрафу за діяльність без державної реєстрації складає 17000 - 34000 гривень.

Джерело: Головне управління ДФС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі

газета Приватний підприємець

Additional Info

  • Размещение в RSS:: нет

Поделиться:

Количество просмотров: 769

Новий номер!

  • Перехід ФОП із ЗС на ЄП: заява на перехід, звітність, ЄСВ
  • ФОП-єдинник та оптовий продаж моторних олив: чи можливо це?
  • Проблемні питання щодо заповнення додатка ЄСВ1 загальносистемниками

Детальніше...

Мы на Facebook

Популярне