Передплата на газету Приватний підприємець на 2024 рік

Рассылка новостей




16.07.2019

Щодо проведення обшуків в ДФС

У зв’язку із численними запитами ЗМІ повідомляємо, що у центральному апараті Державної фіскальної служби та ГУ ДФС у Харківській області тривають обшуки. Вони пов’язані з підписанням Мирової угоди між компаніями «Філіп Морріс Інтернешнл Інк.» (США), «Філіп Морріс Глобал Брендс Інк.» (США), «Філіп Морріс Брендс Сарл» (Швейцарська Конфедерація), ПрАТ «Філіп Морріс Україна» та Україною відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України від 5 грудня 2018 року №946-р.

«ДФС докладає максимум зусиль для забезпечення прозорості і відкритості своєї діяльності і підтвердженням цього є підписання зазначеної Мирової угоди. Це було колегіальне рішення, як розуміємо. Цьому передувала робота Міжвідомчої робочої групи з питань досудового врегулювання спору при Мінюсті», - зазначив в.о. Голови ДФС Олександр Власов.

За словами Генерального директора ПрАТ «Філіп Морріс Україна» Міхаіла Александракіса підписання цієї угоди, надало можливість компанії продовжити ведення бізнесу в Україні. Для іноземних та українських інвесторів це стало позитивним свідченням того, в Україні дійсно створюється сприятливий інвестиційний клімат та покращуються умови для розвитку бізнесу.

газета Приватний підприємець

Міхаіл Александракіс також зазначив, що процес підписання угоди відбувався прозоро та відповідно до світових стандартів здійснення таких процедур.

Джерело: Прес-служба Державної фіскальної служби України

Additional Info

  • Размещение в RSS:: нет

Поделиться:

Количество просмотров: 994

Новий номер!

  • Перехід ФОП із ЗС на ЄП: заява на перехід, звітність, ЄСВ
  • ФОП-єдинник та оптовий продаж моторних олив: чи можливо це?
  • Проблемні питання щодо заповнення додатка ЄСВ1 загальносистемниками

Детальніше...

Мы на Facebook

Популярне