Передплата на газету Приватний підприємець на 2024 рік

Рассылка новостей




16.08.2019

В Україні ліквідували Держекоінспекцію

Кабінет міністрів ухвалив рішення про ліквідацію Державної екологічної інспекції України, замість якої буде створена Державна природоохоронна служба. Про це повідомляє прес-служба Міністерства екології та природних ресурсів.

Відповідне рішення було ухвалене на засіданні уряду.

«Реформа цієї структури назріла давно, але вона не є такою простою як видається на перший погляд. Адже важливо не лише змінити назву, але у першу чергу залучити до роботи людей, які справді вболівають за довкілля та надати їм необхідне матеріально-технічне оснащення, щоб люди мали змогу належно і в повному обсязі виконувати свої посадові обов’язки, а не боротися з мораторіями на перевірку бізнесу», — цитує прес-служба міністра екології Остапа Семерака.

Міністр також зазначив, що у 2017 році уряд схвалив розроблену Мінекології Концепцію реформування системи державного нагляду (контролю) у сфері охорони навколишнього природного середовища. У 2018 році було розроблено і передано до парламенту законопроект про Державну природоохоронну службу, однак він досі не розглядався.

Структурою нової Державної природоохоронної служби передбачено створення міжрегіональних територіальних органів (Карпатського, Поліського, Придніпровського, Північно-Західного, Столичного, Причорноморського, Подільського, Центрального і Південно-Східного) і повну ліквідацію 23 територіальних підрозділів Держекоінспекції.

Джерело

газета Приватний підприємець

Additional Info

  • Размещение в RSS:: нет

Поделиться:

Количество просмотров: 1316

Новий номер!

  • Перехід ФОП із ЗС на ЄП: заява на перехід, звітність, ЄСВ
  • ФОП-єдинник та оптовий продаж моторних олив: чи можливо це?
  • Проблемні питання щодо заповнення додатка ЄСВ1 загальносистемниками

Детальніше...

Мы на Facebook

Популярне