Передплата на газету Приватний підприємець на 2024 рік

Рассылка новостей




30.08.2019

Привітання Голови ДРС Ксенії Ляпіної з Днем підприємця


Шановна підприємницька громадо! Шановні підприємці!

Вітаю вас з нагоди професійного свята – Дня підприємця!

Завдяки щоденній та наполегливій праці малого та середнього бізнесу будується основа успішної країни. Йдеться не тільки про економічні перетворення, а й про те, що підприємницька спільнота – основний замовник демократичних змін в Україні. Ми високо цінуємо внесок кожного підприємця у забезпечення економічного зростання.

Регуляторна політика – це один із найдоступніших механізмів, завдяки якому бізнес може впливати на формування рішень влади ще до того, як вони приймаються. Використовуючи всі доступні законні методи, тісно співпрацюючи з ДРС, підприємницька спільнота неодноразово доводила ефективність такої синергії. Нові виклики завжди потребують згуртованості, порозуміння та конструктивної співпраці усіх сторін публічного діалогу. Тільки так можна досягати бажаного та омріяного – добробуту кожної української родини.

Ми активно працюємо над тим, щоб кожен представник бізнесу знав свої права та вмів активно доводити свою позицію на всіх рівнях та, нарешті, відчув зміни на краще.

Нехай започаткована справа активно розвивається та приносить гідні результати. Бажаю міцного здоров’я та добробуту, вдалих угод та успішних проектів.

Невичерпного оптимізму, нових ідей та успіху!

З повагою
Голова Державної регуляторної служби України КСЕНІЯ ЛЯПІНА

 

Нагадаємо, День підприємця відзначається щорічно у першу неділю вересня. Свято встановлено в Україні «враховуючи роль підприємництва у здійсненні економічних реформ в Україні, вирішенні соціально-економічних проблем та визнаючи його вплив на формування, становлення та розвиток національної економіки…» згідно з Указом Президента України від 5 жовтня 1998 року № 1110/98 «Про День підприємця».

http://www.drs.gov.ua

газета Приватний підприємець

Additional Info

  • Размещение в RSS:: нет

Поделиться:

Количество просмотров: 810

Новий номер!

  • Звітуємо/сплачуємо податки за І квартал 2024 року
  • Річна звітність загальносистемника: заповнення додатка Ф2

Детальніше...

Мы на Facebook

Популярне