Передплата на газету Приватний підприємець на 2024 рік

Рассылка новостей




13.09.2019

Управління Держпраці продовжує співробітництво з Пенсійним фондом з виявлення неоформленої праці

Основні аспекти спільної діяльності в рамках застосування нового Порядку здійснення контролю за додержанням законодавства про працю, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 21.08.2019 № 823, координацію спільних дій з виявлення нелегальної праці обговорили під час наради на базі Пенсійного фонду в області фахівці територіального управління Держпраці та Фонду.

Заступник начальника головного управління Пенсійного фонду Юрій Шарпінський поїнформував, що в поточному році до органів Держпраці в області передано відомості щодо 2,2 тис. страхувальників (стосовно 12,2 тис. найманих працівників), які мають ознаки використання неоформленої праці та порушень трудового законодавства. За матеріалами ПФУ представники органів Держпраці в області провели 193 перевірки, виявлено порушень щодо 152 страхувальників (стосовно 2,2 тис. найманих працівників).Проводиться детальний аналіз відомостей з реєстру застрахованих осіб Державного реєстру загальнообов’язкового державного соціального страхування.

Начальник відділу з питань додержання законодавства про працю, зайнятість та інших нормативно – правових актів Управління Держпраці Ганна Масловська поїнформувала про інспекційні відвідування суб’єктів господарювання та роз’яснювальну роботу за новим Порядком. Досягнуто домовленості про обмін інформацією, яка може стати підставою для проведення інспектування.

Головне управління Держпраці у Кіровоградській області

газета Приватний підприємець

Additional Info

  • Размещение в RSS:: нет

Поделиться:

Количество просмотров: 1331

Новий номер!

  • Звітуємо/сплачуємо податки за І квартал 2024 року
  • Річна звітність загальносистемника: заповнення додатка Ф2

Детальніше...

Мы на Facebook

Популярне