Передплата на газету Приватний підприємець на 2024 рік

Рассылка новостей




15.09.2019

Гончарук обіцяє наступного року поступово зменшувати податки

За словами прем’єр-міністра, уряд має на меті збирати менше податків і більш ефективно їх витрачати.

За словами Гончарука, потрібно більш ефективно витрачати гроші платників податків Кабінет міністрів України планує наступного року поступово зменшувати податки та зробити їх рівними для всіх платників.

Як передає кореспондент УНІАН, про це сьогодні на брифінгу повідомив прем’єр-міністр Олексій Гончарук, представляючи проект Держбюджету-2020.

«Ми хочемо якомога більш ефективніше витрачати кожну копійку платника податків. Цей уряд не має намір підвищувати податки для того, щоб нарощувати доходи, це неправильний шлях. Податки потрібно поступово зменшувати, але робити їх рівними для всіх, тому що неправильно, коли податки високі, а платить їх незначна частина бізнесу. Це дуже несправедливо. Ми точно маємо від цього відійти», - зазначив Гончарук.

За словами прем’єр-міністра, уряд має на меті збирати менше податків і більш ефективно їх витрачати. Як повідомляв УНІАН, Кабінет міністрів України має намір здійснити повноцінну податкову реформу навесні 2020 року.

У серпні уряд поклав повноваження і виконання функції адміністрування податків з Фіскальної служби на Державну податкову службу, тим самим давши старт роботі нового відомства. Заходи із запуску в роботу Митної служби тривають.

Детальніше читайте на УНІАН

газета Приватний підприємець

Additional Info

  • Размещение в RSS:: нет

Поделиться:

Количество просмотров: 1066

Новий номер!

  • Перехід ФОП із ЗС на ЄП: заява на перехід, звітність, ЄСВ
  • ФОП-єдинник та оптовий продаж моторних олив: чи можливо це?
  • Проблемні питання щодо заповнення додатка ЄСВ1 загальносистемниками

Детальніше...

Мы на Facebook

Популярне