Передплата на газету Приватний підприємець на 2024 рік

Рассылка новостей




23.09.2019

Олексій Гончарук представив нового голову Фонду Держмайна

Прем’єр-міністр України Олексій Гончарук представив нового голову Фонду державного майна — Дмитра Сенниченка. Учора Верховна Рада призначила його голосами 238 депутатів.

«Готовність України нарешті почати велику приватизацію державних об’єктів — один з найважливіших маркерів довіри для інвесторів. І саме Фонд держмайна відповідальний за її реалізацію. Тому зараз нам потрібен ефективний голова цього органу, який зможе забезпечити йому чітку та прозору роботу. Пан Сенниченко — це гравець на результат та ефективність. Чекаю наступного тижня звіт про перші ефективні результати», — сказав Олексій Гончарук.

Дмитро Сенниченко має великий досвід як співпраці з іноземними інвесторами, так і реабілітації проблемних державних компаній. Він більше 10-ти років очолював великі міжнародні компанії, які спеціалізуються, зокрема, на залученнях інвестицій у нерухомість та інфраструктуру — був СЕО девелоперської компанії Parkridge Holdings (2006-2010) та директором Jones Lang LaSalle (2013-2016). Свого часу обидві компанії під його керівництвом очолювали рейтинги кращих.

З 2016 року займався корпоратизацією та реформою державного підприємства «Укрпошта». За три роки на посаді директора з управління нерухомим майном та інфраструктурою в «Укрпошті» Дмитро збільшив доходів від оренди у 6 разів.

КМУ

газета Приватний підприємець

Additional Info

  • Размещение в RSS:: нет

Поделиться:

Количество просмотров: 715

Новий номер!

  • Звітуємо/сплачуємо податки за І квартал 2024 року
  • Річна звітність загальносистемника: заповнення додатка Ф2

Детальніше...

Мы на Facebook

Популярне