Передплата на газету Приватний підприємець на 2024 рік

Рассылка новостей




24.09.2019

У Кабміні назвали дату переходу на зимовий час

У ніч на 27 жовтня годинники переведуть на годину назад

В Україні в ніч на 27 жовтня перейдуть на зимовий час, перевівши годинники на одну годину назад. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на опубліковане в Facebook розпорядження голови Минэкономики - торгового представника Тараса Качки.

Зокрема, Качка опублікував документ, в якому йдеться, що відповідно до постанови Кабміну про порядок обчислення часу на території України 27 жовтня о 04:00 скасовується літній час з переведенням стрілки годинника на одну годину назад.

Нагадаємо, в березні Європейський парламент проголосував за скасування практики переведення годинників з 2021 року. Весняне голосування не було останнім у питанні скасування переведення годинників, але мало стати основою дискусії в країнах ЄС для вироблення спільної позиції. На сьогодні законодавство ЄС зобов'язує країни-учасниці переводити час в останню неділю березня і останню неділю жовтня.

Передбачається, що після скасування переведення годинника країни ЄС не зможуть самостійно робити це протягом року, але їм дадуть право вирішити, в якому часовому поясі бути.

РБК-Україна

газета Приватний підприємець

Additional Info

  • Размещение в RSS:: нет

Поделиться:

Количество просмотров: 1659

Новий номер!

  • Перехід ФОП із ЗС на ЄП: заява на перехід, звітність, ЄСВ
  • ФОП-єдинник та оптовий продаж моторних олив: чи можливо це?
  • Проблемні питання щодо заповнення додатка ЄСВ1 загальносистемниками

Детальніше...

Мы на Facebook

Популярне