Передплата на газету Приватний підприємець на 2024 рік

Рассылка новостей




20.01.2020

Мінрегіон створив карту перерахунків платежів за опалення та гарячу воду

Уряд надав можливість підприємствам ТКЕ здійснити перерахунок плати для споживачів теплової енергії та комунальних послуг у зв’язку із зниженням для них ціни природного газу протягом опалювального періоду 2019/2020 рр. Мінрегіон зібрав та узагальнив інформацію від ОДА щодо здійснення перерахунків за централізоване опалення та гарячу воду підприємствами ТКЕ. Результати викладено у зручному форматі інтерактивної карти.

Наразі з 206 ТКЕ здійснили перерахунок:

  • за опалення – 112;
  • за гарячу воду – 25;
  • не здійснили перерахунок – 94.

Інформація на карті може бути оновлена.

Нагадаємо, постанову Кабінету Міністрів України «Деякі питання нарахування (визначення) плати за теплову енергію та послуги з централізованого опалення, централізованого постачання гарячої води для споживачів у зв’язку із зміною ціни природного газу» було прийнято 24 грудня 2019 року.

Згідно з постановою, підставою для зміни розміру нарахувань за теплову енергію, послуги з централізованого опалення та постачання гарячої води є умова коли ціна природного газу, придбана виконавцем у відповідному місці опалювального сезону, є нижчою від ціни природного газу, врахованої у структурі тарифів, встановлених НКРЕКП або органами місцевого самоврядування.

Джерело: Міністерство розвитку громад та територій України

газета Приватний підприємець

Additional Info

  • Размещение в RSS:: нет

Поделиться:

Количество просмотров: 970

Новий номер!

  • Звітуємо/сплачуємо податки за І квартал 2024 року
  • Річна звітність загальносистемника: заповнення додатка Ф2

Детальніше...

Мы на Facebook

Популярне