Передплата на газету Приватний підприємець на 2024 рік

Рассылка новостей




05.06.2020

Карантин послаблено. Центри обслуговування платників відчиняють свої двері, але…

На виконання вимог постанови Кабінету Міністрів України від 20 травня 2020 року № 392 «Про встановлення карантину з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, та етапів послаблення протиепідемічних заходів» територіальні органи Державної податкової служби України, які здійснюють обслуговування платників в центрах обслуговування платників, послаблять обмеження і розпочнуть надання послуг з 1 червня.

Працюватимуть ЦОПи ГУ ДПС у Тернопільській області за звичайним графіком роботи: з 9.00 год. до 18.00 год. з обідньою перервою з 13.00 год. до 13.45 год. та технічними перервами для санітарної обробки і провітрювання що дві години на 10-15 хв.

Вхід дозволено відвідувачам у захисних масках та гумових рукавичках та після дезінфекції рук. Одноразово у ЦОПі можуть перебувати до десяти осіб, решта – у режимі черги на вулиці з дотриманням відстані не менше, ніж 1,5 метра.

При цьому приймання усієї вхідної кореспонденції, у тому числі заяв на отримання послуг, здійснювати виключно через скриньки, через режим листування в Електронному кабінеті у форматі pdf (обмеження 2 МБ), поштою.

Сектор реєстрації користувачів управління (центру) сертифікації ключів ІДД ДПС України, що діє в Центрі обслуговування платників Тернопільської ДПІ, теж прийматиме відвідувачів не більше трьох осіб одночасно. Для бажаючих отримати електронні ключі – окрема черга.

Джерело: Головне управління ДПС у Тернопільській області

газета Приватний підприємець

Additional Info

  • Размещение в RSS:: нет

Поделиться:

Количество просмотров: 1231

Новий номер!

  • Звітуємо/сплачуємо податки за І квартал 2024 року
  • Річна звітність загальносистемника: заповнення додатка Ф2

Детальніше...

Мы на Facebook

Популярне