Передплата на газету Приватний підприємець на 2024 рік

Рассылка новостей




02.07.2020

Змінено терміни подання звітності для ФОП на загальній системі у разі ліквідації

Головне управління ДПС у Полтавській області повідомляє, що Законом України від 16.01.2020 № 466–ІХ «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо вдосконалення адміністрування податків, усунення технічних та логічних неузгодженостей у податковому законодавстві» внесено зміни та доповнення до Податкового кодексу України (далі – ПКУ) зокрема, до пункту 177.11 статті 177 ПКУ.

Так, фізичні особи, стосовно яких проведено державну реєстрацію припинення підприємницької діяльності фізичної особи - підприємця за її рішенням, подають податкову декларацію за останній базовий податковий (звітний) період, в якій відображаються виключно доходи від проведення підприємницької діяльності, у строки, встановлені ПКУ для місячного податкового періоду.

Тобто, фізичній особі необхідно буде подати таку податкову декларацію протягом 20 календарних днів після закінчення місяця, у якому відбулося таке припинення (у попередній редакції п. 177.11 ст. 177 ПКУ – протягом 30 календарних днів з дня проведення державної реєстрації припинення підприємницької діяльності).

Головне управління ДПС у Полтавській області

газета Приватний підприємець

Additional Info

  • Размещение в RSS:: нет

Поделиться:

Количество просмотров: 1196

Новий номер!

  • Звітуємо/сплачуємо податки за І квартал 2024 року
  • Річна звітність загальносистемника: заповнення додатка Ф2

Детальніше...

Мы на Facebook

Популярне