Передплата на газету Приватний підприємець на 2024 рік

Рассылка новостей




24.07.2020

Київрада скасувала сплату пайової участі для літніх майданчиків кафе і ресторанів

Київрада скасувала сплату пайової участі для літніх та сезонних майданчиків кафе і ресторанів, а також - для бізнесу, який здійснює діяльність у засобах пересувної дрібнороздрібної торговельної мережі і об'єктах сезонної дрібнороздрібної торговельної мережі.

Про це повідомив у Facebook мер Києва Віталій Кличко.

За його словами, вони платитимуть символічну 1 гривню.

"Для літніх майданчиків біля ресторанів та бізнесу, що здійснює діяльність у засобах пересувної торговельної мережі та об'єктах сезонної пересувної торговельної мережі, ця норма діятиме до кінця жовтня цього року. А для сезонних майданчиків кафе і ресторанів – до кінця року", — написав Кличко.

А якщо підприємці вже сплатили пайову участь до вступу в дію рішення Київради — ці кошти будуть зараховані як сплата пайової участі на наступний період (рік).

"Кілька місяців заклади і підприємства не працювали. І отримали шалені збитки. Ми маємо створити сприятливі умови для роботи бізнесу в столиці. Бо малий і середній бізнес — це основа економіки міста. І, переконаний, спільними зусиллями та ефективною співпрацею ми цю кризу подолаємо", — додав мер Києва.

Економічна правда

газета Приватний підприємець

Additional Info

  • Размещение в RSS:: нет

Поделиться:

Количество просмотров: 753

Новий номер!

  • Звітуємо/сплачуємо податки за І квартал 2024 року
  • Річна звітність загальносистемника: заповнення додатка Ф2

Детальніше...

Мы на Facebook

Популярне