Передплата на газету Приватний підприємець на 2024 рік

Рассылка новостей




09.10.2020

Де можна переглянути інформацію щодо режиму роботи, розміщення пунктів обслуговування користувачів Кваліфікованого надавача електронних довірчих послуг ІДД ДПС та перелік документів, необхідних для отримання ЕДП?

Головне управління ДПС у м. Києві нагадує, що інформацію щодо режиму роботи, розміщення пунктів обслуговування (відокремлених пунктів реєстрації) користувачів Кваліфікованого надавача електронних довірчих послуг Інформаційно-довідкового департаменту ДПС (далі – КН ЕДП ІДД ДПС) можна переглянути на офіційному інформаційному ресурсі КН ЕДП ІДД ДПС — www.acskidd.gov.ua Головна/«Контакти»/«Пункти обслуговування» або Головна/«Отримання електронних довірчих послуг, у тому числі для програмних РРО»/«Пункти обслуговування».

Для отримання електронних довірчих послуг платник податків може звернутися до будь-якого відокремленого пункту реєстрації користувачів КН ЕДП ІДД ДПС. При цьому ідентифікація фізичної особи, яка звернулася за отриманням послуги формування кваліфікованого сертифіката відкритого ключа, здійснюється за умови її особистої присутності.

Перелік документів, необхідних для отримання електронних довірчих послуг, наведено у розділі «Отримання електронних довірчих послуг, у тому числі для програмних РРО» підрозділі «Підготовка документів та реєстрація».

Звертаємо увагу, що на період здійснення заходів, спрямованих на запобігання виникненню та поширенню коронавірусу COVID-19 на території України, КН ЕДП ІДД ДПС здійснює надання електронних довірчих послуг лише за попереднім записом до відповідного відокремленого пункту реєстрації.

Additional Info

  • Размещение в RSS:: нет

Поделиться:

Количество просмотров: 612

Новий номер!

  • Звітуємо/сплачуємо податки за І квартал 2024 року
  • Річна звітність загальносистемника: заповнення додатка Ф2

Детальніше...

Мы на Facebook

Популярне