Передплата на газету Приватний підприємець на 2024 рік

Рассылка новостей




21.10.2020

За несплату рентної плати за користування радіочастотним ресурсом України передбачена відповідальність

Головне управління ДПС у м. Києві звертає увагу платників податків, що у разі несплати рентної плати за користування радіочастотним ресурсом України, або сплати її в неповному обсязі, платниками рентної плати протягом шести місяців, контролюючі органи подають інформацію про таких платників до національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації, для вжиття до них заходів згідно з законодавством.

Інформацію про платників рентної плати, які користуються радіочастотним ресурсом України для розповсюдження телерадіопрограм і протягом шести місяців не сплатили рентну плату або сплатили її не в повному обсязі, контролюючі органи подають до Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення для вжиття до них заходів згідно із законодавством (пп. 258.2.4 п. 258.2 ст. 258 Податкового кодексу України).

Також, ст. 58 Закону України від 01.06.2000 № 1770-ІІІ «Про радіочастотний ресурс України» передбачено, що за несвоєчасну сплату щомісячного збору за користування радіочастотним ресурсом України справляється пеня згідно із законами України.

Поряд з цим, у разі несплати щомісячного збору протягом шести місяців, відповідна ліцензія на користування радіочастотним ресурсом України, а також дозволи на експлуатацію анулюються без компенсації збитків користувачу радіочастотного ресурсу України зі стягненням суми заборгованості в судовому порядку.

Additional Info

  • Размещение в RSS:: нет

Поделиться:

Количество просмотров: 526

Новий номер!

  • Перехід ФОП із ЗС на ЄП: заява на перехід, звітність, ЄСВ
  • ФОП-єдинник та оптовий продаж моторних олив: чи можливо це?
  • Проблемні питання щодо заповнення додатка ЄСВ1 загальносистемниками

Детальніше...

Мы на Facebook

Популярне