Передплата на газету Приватний підприємець на 2024 рік

Рассылка новостей




06.09.2021

Діє оновлений Порядок розрахунку середньої зарплати

4 вересня у газеті «Урядовий кур’єр» №170 опубліковано Постанову КМУ від 01.09.2021 року № 917. Саме з дати публікації набирає чинності ця Постанова.

Документом врегульовано порядок врахування премій, в тому числі за місяць, та інших стимулюючих виплат за підсумками роботи за певний період при обчисленні середньої заробітної плати врахувавши їх в заробіток періоду, який відповідає кількості місяців, за які вони нараховані, починаючи з місяця їх нарахування.

Для цього до заробітку відповідних місяців періоду додається частина, яка визначається діленням суми премії або іншої стимулюючої виплати за підсумками роботи за певний період на кількість відпрацьованих робочих днів періоду, за який вони нараховані, та множенням на кількість відпрацьованих робочих днів відповідного місяця, що припадає на розрахунковий період.

Крім того, працівникам, яким у період з 12 грудня 2020 р. обчислення середньої зарплати було здійснено відповідно до Порядку № 100 (діючого із 12 грудня 2020 року) без врахування нарахованих у цьому періоді премій та виплат за підсумками роботи за певний період, протягом трьох місяців буде здійснено перерахунок середньої заробітної плати з урахуванням пункту 3 Порядку обчислення середньої заробітної плати, затвердженого зазначеною постановою.

Джерело

Additional Info

  • Размещение в RSS:: нет

Поделиться:

Количество просмотров: 1128

Новий номер!

  • Перехід ФОП із ЗС на ЄП: заява на перехід, звітність, ЄСВ
  • ФОП-єдинник та оптовий продаж моторних олив: чи можливо це?
  • Проблемні питання щодо заповнення додатка ЄСВ1 загальносистемниками

Детальніше...

Мы на Facebook

Популярне