Передплата на газету Приватний підприємець на 2024 рік

Рассылка новостей




07.10.2021

Мінфін оновив зразки схем із структурою власності

Починаючи із 11.07.2021 року юрособи отримали Положення про форму та зміст структури власності, затверджене наказом Мінфіну від 19.03.2021 р. № 163.

Структура власності являє собою офіційний документ, який для встановлення кінцевого бенефіціарного власника юридичної особи в обов'язковому порядку надають держреєстратору. Його готують в довільній формі та у вигляді схематичного зображення.

30.09.2021 року Мінфін оновив зразки складання схематичного зображення структури власності. Тепер маємо 21 приклад таких зразків.

Нагадаємо, що Закон № 361-IX зобов'язав всі раніше зареєстровані юрособи подати держреєстратору інформацію про кінцевого бенефіціарного власника та структуру власності протягом 3 місяців з дня набрання чинності нормативно-правовим актом, яким буде затверджена форма та зміст структури власності. Цей термін триватиме із 11 липня до 10 жовтня 2021 року (включно).

Цим Законом також зобов'язали підтримувати інформацію про кінцевого бенефіціарного власника та структуру власності в актуальному стані, оновлювати її та повідомляти держреєстратора про зміни протягом 30 робочих днів з дня їх виникнення, та подавати держреєстратору документи, що підтверджують ці зміни.

Джерело

Additional Info

  • Размещение в RSS:: нет

Поделиться:

Количество просмотров: 731

Новий номер!

  • Звітуємо/сплачуємо податки за І квартал 2024 року
  • Річна звітність загальносистемника: заповнення додатка Ф2

Детальніше...

Мы на Facebook

Популярне