20.11.2023

Мінінфраструктури створило Штаб допомоги українським водіям, які залишаються заблокованими на польському кордоні

Віце-прем’єр-міністр з відновлення України – Міністр розвитку громад, територій та інфраструктури Олександр Кубраков повідомив, що українські водії понад 10 днів залишаються заблокованими на польському кордоні. Вбік Ягодина черга розтягнулася на понад 30 км, вбік Рави Руської – понад 10 км, убік Краківця – понад 16 кілометрів.

Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури спільно з профільними асоціаціями та перевізниками створило Штаб допомоги українським водіям. Його ключова задача – забезпечити наших людей їжею, питною водою, медикаментами та пальним.

За кожним з трьох пунктів перетину кордону закріплений координатор, який збирає потреби і знаходиться на постійному звʼязку з водіями. Також цілодобово працює гаряча лінія Укртрансбезпеки +38 (067) 120 0483.

Сьогодні на кордоні вже працює ініціативна команда, яка має 11 тисяч наборів для харчування, питну воду та необхідні ліки. Додаткові потреби можна вказати через гугл-форму.

Також Міністерство спільно з профільними відомствами сприятиме евакуації водіїв на територію України, якщо виникатиме така потреба.

Працюватиме Штаб допоки кордон не буде розблокований та стабільність руху через пункти пропуску не буде відновлена.

Джерело

Additional Info

• Размещение в RSS:: нет

• Перевищення доходу ФОП-єдинником: коли можна повернутися до своєї групи?
  • ФОП виявив помилку в декларації з єдиного податку: як виправити?
  • У новоствореного ФОП тимчасово відсутня діяльність: коли переходити на ЄП?