19.03.2024

Який розмір річної плати за ліцензію на право оптової торгівлі тютюновими виробами?

Відповідно до статті 15 Закону України від 19 грудня 1995 року № 481/95-BP «Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, спиртових дистилятів, алкогольних напоїв, тютюнових виробів, рідин, що використовуються в електронних сигаретах, та пального», річну плату за ліцензії на право оптової торгівлі встановлено у розмірі:

• алкогольними напоями, крім сидру та перрі (без додання спирту) – 500 000 гривень;
  • тютюновими виробами – 500 000 гривень;
  • сидром та перрі (без додання спирту) – 780 гривень;
  • виключно пивом для виробників пива з обсягом виробництва до 3 000 гектолітрів на рік та алкогольними напоями для малих виробництв дистилятів – 30 000 гривень, обсяг виробництва розраховується з дня внесення плати за ліцензію до дня внесення наступного платежу;
  • алкогольними напоями без додавання спирту (винами виноградними, винами плодово-ягідними, напоями медовими), виробленими з виноматеріалів власного виробництва, отриманих шляхом переробки придбаних плодів, ягід, винограду, меду, за умови що придбані плоди, ягоди, виноград, мед мають виключно українське походження, для малих виробництв виноробної продукції – 30 000 гривень.

Ліцензії на право оптової торгівлі видаються терміном на п’ять років уповноваженими Кабінетом Міністрів України органами виконавчої влади.

Джерело

Additional Info

• Размещение в RSS:: нет

• Чи замінить опис залишку товарів прибуткову накладну?
  • Фізособа є ФОП і найманим працівником: чи можливо це?
  • Транспортні послуги у ФОП на загальній системі: документи, ПММ у витратах