Передплата на газету Приватний підприємець на 2024 рік

Рассылка новостей




15.06.2021

Безкоштовний вебінар: "Документальне забезпечення інтернет-бізнесу" 16 червня 2021 року

Інформаційний партнер – газета «Приватний підприємець»

16 червня 2021 року з 14:30 до 16:00 онлайн (на платформі Zoom) запрошуються підприємці до участі в безкоштовному вебінарі "Документальне забезпечення інтернет-бізнесу".

Вебінар буде спрямований на обговорення публічний договір та оферту, за якими правилами має діяти інтернет-магазин чи інтернет-агентство і навіщо їм політика конфіденційності, в тому числі які договори в їх діяльності варто запровадити.

Також буде розкрито питання захисту персональних даних та їх співвідношення з дотриманням GDPR. Детально буде розібрано, які дії варто вчинити для недопущення порушень таких правил.

В вебінар буде включено питання, які умови варто віднести до суттєвих при визначенні правил своєї діяльності та як їх відобразити в документах, як саме вони можуть допомогти дотримуватись вимог стосовно захисту прав споживачів та підтримувати лояльність клієнтів до інтернет-бізнесу.

Участь безкоштовна. Реєстрація за посиланням https://u.to/T1tiGw обов’язкова.

Захід організовано департаментом економрозвитку Дніпропетровської облдержадміністрації в рамках реалізації "Програми розвитку малого та середнього підприємництва у Дніпропетровській області на 2021-2022 роки".

Additional Info

  • Размещение в RSS:: нет

Поделиться:

Количество просмотров: 2287

Мы на Facebook

Популярне