![]() |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
|
|
Новичок ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 1 Регистрация: 14-August 16 Пользователь №: 37756 ![]() |
Скажіть будь-ласка я підприємець 2 групи, торгую дитячою іграшкою прийшли до мене з плановою перевіркою захист справ споживачів. Перевіряли сугубо декларацію на іграшку тобто сертификат відповідності їх не цікавив, та знаки якості. Якщо не так розміщений чи нема кода відповідності штраф від 2550 і вище. Де можна найти точну інформацію щодо розташування цих знаків і кодів для китайської іграшки?. Інформація загалом є але чіткого описання щодо правильних розміщень не має?!
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Новичок ![]() Группа: Опытные пользователи Сообщений: 41 Регистрация: 17-October 17 Из: Russ Пользователь №: 62509 ![]() |
Добрий день...
Так як я підприємець-початківець займаюсь шиномонтажом до нас прийшли на перевірку інспектори з питань прав споживачів, не предявляючи документ на проведеня перевірки, провели саму перевірку, та склали акт про накладення штрафу, але ні я ні мій замісник, який був на місці за моєї відсутності його не підписав, так само як і не підписували повідомлення про проведення перевірки за 10 днів до перевірки. Оскільки при запитані де направлення та повідомлення на перевірку, вони відповіли, що мають право прийти на підприємство без цих документів та лиши попередити в усній формі що зараз вони будуть проводити перевірку на моєму підприємстві, навіть не питаючи де жуврнал реєстрації перевірок.... дані в журнал ніхто не вносив та не підписував з їхньої сторони, на проханя показати посвідченя інспектора, була відмова, спираючись на те що в акті все буде вказано, причому дати мені акт для того щоб ознайомитись що вони взагалі там "малюють"... мови не могло бути... що потрібно зробити, для того щоб акт про штрафні санкції визнати не вірними, а інспекторів які без підставно прийшли на перевірку поставити на місце.... Або до кого звернутись з даною проблемою, так як в Інспекції з прав споживачів було чітко сказано що вони захищають лише права споживачів.... Куди мені підприємцю звернутись, хто захищає мої права як підприємця та громадянина.... -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Новичок ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 3 Регистрация: 3-November 17 Пользователь №: 63884 ![]() |
Добрий день... Так як я підприємець-початківець займаюсь шиномонтажом до нас прийшли на перевірку інспектори з питань прав споживачів, не предявляючи документ на проведеня перевірки, провели саму перевірку, та склали акт про накладення штрафу, але ні я ні мій замісник, який був на місці за моєї відсутності його не підписав, так само як і не підписували повідомлення про проведення перевірки за 10 днів до перевірки. Оскільки при запитані де направлення та повідомлення на перевірку, вони відповіли, що мають право прийти на підприємство без цих документів та лиши попередити в усній формі що зараз вони будуть проводити перевірку на моєму підприємстві, навіть не питаючи де жуврнал реєстрації перевірок.... дані в журнал ніхто не вносив та не підписував з їхньої сторони, на проханя показати посвідченя інспектора, була відмова, спираючись на те що в акті все буде вказано, причому дати мені акт для того щоб ознайомитись що вони взагалі там "малюють"... мови не могло бути... що потрібно зробити, для того щоб акт про штрафні санкції визнати не вірними, а інспекторів які без підставно прийшли на перевірку поставити на місце.... Або до кого звернутись з даною проблемою, так як в Інспекції з прав споживачів було чітко сказано що вони захищають лише права споживачів.... Куди мені підприємцю звернутись, хто захищає мої права як підприємця та громадянина.... Доброго дня! Прошу повідомити коли відбулася перевірка (для визначення строку її оскарження). |
|
|
![]() ![]() |
|
|
Текстовая версия | Сейчас: 15th June 2025 - 05:51 |