![]() |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
|
|
Новичок ![]() Группа: Опытные пользователи Сообщений: 22 Регистрация: 28-January 11 Пользователь №: 26493 ![]() |
Подскажите пожалуйста, а если мы (ФОП, ЕН, г.киев физическое нахождение , регистрация ФОП в другом регионе) арендуем торговую площадь на территории рынка, как должна проходить внеплановая проверка налоговой? должны ли предоставлять направление на конкретную ФИО (т.е. нашу) сотрудники налоговой и должны ли предупреждать о проверке за 10 дней и каким образом? и какими законодательными актами регулируется в таких случаях их деятельность?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Опытные пользователи Сообщений: 1117 Регистрация: 12-October 10 Пользователь №: 24842 ![]() |
Подскажите пожалуйста, а если мы (ФОП, ЕН, г.киев физическое нахождение , регистрация ФОП в другом регионе) арендуем торговую площадь на территории рынка, как должна проходить внеплановая проверка налоговой? должны ли предоставлять направление на конкретную ФИО (т.е. нашу) сотрудники налоговой и должны ли предупреждать о проверке за 10 дней и каким образом? и какими законодательными актами регулируется в таких случаях их деятельность? РОЗДІЛ ІІ. АДМІНІСТРУВАННЯ ПОДАТКІВ, ЗБОРІВ (ОБОВ’ЯЗКОВИХ ПЛАТЕЖІВ) стаття 8. Перевірки.http://search.ligazakon.ua/l_doc2.nsf/link1/t102755.html -------------------- «Я вся такая внезапная, такая противоречивая…» (с)
"Поверьте, я - воплощение доброты, просто на метле быстрее." (с) "Боже, какая я старая, я еще помню порядочных людей" (с) |
|
|
![]()
|
|
Новичок ![]() Группа: Опытные пользователи Сообщений: 22 Регистрация: 28-January 11 Пользователь №: 26493 ![]() |
РОЗДІЛ ІІ. АДМІНІСТРУВАННЯ ПОДАТКІВ, ЗБОРІВ (ОБОВ’ЯЗКОВИХ ПЛАТЕЖІВ) стаття 8. Перевірки.http://search.ligazakon.ua/l_doc2.nsf/link1/t102755.html спасибо ![]() Стаття 81. Умови та порядок допуску посадових осіб органів державної податкової служби до проведення документальних виїзних та фактичних перевірок 81.1. Посадові особи органу державної податкової служби вправі приступити до проведення документальної виїзної перевірки за наявності підстав для її проведення, визначених цим Кодексом, і фактичної перевірки, яка проводиться з підстав, визначених цим Кодексом, та за умови пред'явлення направлення на проведення такої перевірки, в якому зазначаються дата видачі, найменування органу державної податкової служби, реквізити наказу про проведення відповідної перевірки, найменування та реквізити суб'єкта (об'єкта), перевірка якого проводиться (прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи - платника податку, який перевіряється), мета, вид (планова або позапланова), підстави, дата початку та тривалість перевірки, посада та прізвище посадової (службової) особи, яка проводитиме перевірку. Направлення на перевірку у такому випадку є дійсним за наявності підпису керівника органу державної податкової служби або його заступника, що скріплений печаткою органу державної податкової служби. Непред'явлення платнику податків (його посадовим (службовим) особам або особам, які фактично проводять розрахункові операції) направлення на проведення перевірки або пред'явлення направлення, оформленого з порушенням вимог, установлених цим пунктом, є підставою для недопущення посадових (службових) осіб органу державної податкової служби до проведення документальної виїзної або фактичної перевірки. А налоговый орган может проверять всех арендаторов на рынке , к примеру ТОВ "Рынок" на основе приказа начальника этого органа о проверке ТОВ "РЫНОК" ? или у проверяющих должны быть приказы о проверке каждого арендатора с указанием его места и ФИО?? |
|
|
![]()
|
|
![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Опытные пользователи Сообщений: 1117 Регистрация: 12-October 10 Пользователь №: 24842 ![]() |
спасибо ![]() Стаття 81. Умови та порядок допуску посадових осіб органів державної податкової служби до проведення документальних виїзних та фактичних перевірок 81.1. Посадові особи органу державної податкової служби вправі приступити до проведення документальної виїзної перевірки за наявності підстав для її проведення, визначених цим Кодексом, і фактичної перевірки, яка проводиться з підстав, визначених цим Кодексом, та за умови пред'явлення направлення на проведення такої перевірки, в якому зазначаються дата видачі, найменування органу державної податкової служби, реквізити наказу про проведення відповідної перевірки, найменування та реквізити суб'єкта (об'єкта), перевірка якого проводиться (прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи - платника податку, який перевіряється), мета, вид (планова або позапланова), підстави, дата початку та тривалість перевірки, посада та прізвище посадової (службової) особи, яка проводитиме перевірку. Направлення на перевірку у такому випадку є дійсним за наявності підпису керівника органу державної податкової служби або його заступника, що скріплений печаткою органу державної податкової служби. Непред'явлення платнику податків (його посадовим (службовим) особам або особам, які фактично проводять розрахункові операції) направлення на проведення перевірки або пред'явлення направлення, оформленого з порушенням вимог, установлених цим пунктом, є підставою для недопущення посадових (службових) осіб органу державної податкової служби до проведення документальної виїзної або фактичної перевірки. А налоговый орган может проверять всех арендаторов на рынке , к примеру ТОВ "Рынок" на основе приказа начальника этого органа о проверке ТОВ "РЫНОК" ? или у проверяющих должны быть приказы о проверке каждого арендатора с указанием его места и ФИО?? Должно быть ФИО, а то какое отношение Вы, как ЧП имеете к ТОВ "Рынок". -------------------- «Я вся такая внезапная, такая противоречивая…» (с)
"Поверьте, я - воплощение доброты, просто на метле быстрее." (с) "Боже, какая я старая, я еще помню порядочных людей" (с) |
|
|
![]() ![]() |
|
|
Текстовая версия | Сейчас: 20th June 2025 - 02:15 |