![]() |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
|
|
Пользователь ![]() ![]() Группа: Опытные пользователи Сообщений: 118 Регистрация: 22-September 09 Пользователь №: 12090 ![]() |
Доброе время суток)
Кто сдает - Податкова декларація з податку на доходи фізичних осіб ? я ЧП на Едином без работников подскажите плз мне сказали что последний срок до понедельника спасибо) |
|
|
![]() |
Гость_7133_* |
![]()
|
Гости ![]() |
Та нет...я сделал вывод, что не надо подавать эту хрень с прочерками, если ты не стал налоговым агентом!!
А налоговым агентом ты становишься только ...када начисляешь или выплачиваешь простым физлицам доход!! А если не начисляешь, то и НЕ превращаешься в налогового агента!! |
|
|
![]()
|
|
![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Опытные пользователи Сообщений: 437 Регистрация: 17-November 10 Из: Житомир Пользователь №: 25410 ![]() |
Та нет...я сделал вывод, что не надо подавать эту хрень с прочерками, если ты не стал налоговым агентом!! А налоговым агентом ты становишься только ...када начисляешь или выплачиваешь простым физлицам доход!! А если не начисляешь, то и НЕ превращаешься в налогового агента!! Мне кажется, Вы ошибаетесь Цитата 76.2. Особи, які відповідно до цього Кодексу мають статус податкових агентів, зобов'язані: ... д) подавати до органу державної податкової служби за місцем його реєстрації податкову декларацію з податку на доходи фізичних осіб за базовий податковий період, що дорівнює календарному місяцю, за формою, встановленою центральним податковим органом, про загальні суми доходів, що нараховані (виплачені, надані) на користь платників податку, і загальні суми податку на доходи фізичних осіб, що утримані з цих доходів, а також обсяги перерахованого податку до бюджету. Така декларація подається незалежно від того, виплачує чи ні доходи платникам податку податковий агент протягом звітного періоду. Цитата 177.7. Фізична особа - підприємець вважається податковим агентом працівника - фізичної особи, яка перебуває з нею у трудових, цивільно-правових відносинах, або будь-якої іншої фізичної особи щодо будь-яких оподатковуваних доходів, нарахованих (виплачених, наданих) на користь такої особи. Буду рада, если все-таки ошибаюсь я (что-то не хочется ежемесячно бегать в налоговую с бумажкой) П.С. сорри, продублировала инфу с 5-й страницы этой же темы. Но все равно: неоднозначность есть, поэтому лучше сдать с прочерками, по крайней мере, первое время, пока все не утрясется. Сообщение отредактировал MariVic - 25.02.2011, 19:36 |
|
|
![]() ![]() |
|
|
Текстовая версия | Сейчас: 21st June 2025 - 23:02 |