![]() |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
|
|
Новичок ![]() Группа: Опытные пользователи Сообщений: 6 Регистрация: 21-December 10 Пользователь №: 25984 ![]() |
Подскажите пожалуйста!! Моя жены ЧП на ЕН, мы планируем рождение ребенка, что бы получение декретные сказали, что необходимо закрывать ЧП, однако я слышал, что можно стать на учет в соц страх проплачивать взнос и можно обойтись без закрытия ЧП. Подскажите возможно ли такое и какую сумму необходимо доплачивать к ЕСВ, в какой гос орган необходимо стать на учет?? Заранее благодарен за помощь!!
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Пользователь ![]() ![]() Группа: Опытные пользователи Сообщений: 79 Регистрация: 24-January 11 Пользователь №: 26411 ![]() |
"мне в договоре с ПФ четко прописали сроки оплаты. поквартально, по 25%.тобишь не позднее 20 марта, 20 июня, 20 сентября....."
Интересно, а почему поквартально? В законе же написано, что ежемесячно, до 20 числа следующего за отчетным месяцем? А в договоре Вам прописали сумму 344,41? Вы письма уже отправили? Напишите, плиз, обязательно, что ответят. Сообщение отредактировал Rapid12 - 12.03.2011, 11:42 |
|
|
![]()
|
|
Пользователь ![]() ![]() Группа: Опытные пользователи Сообщений: 112 Регистрация: 11-February 11 Пользователь №: 26836 ![]() |
"мне в договоре с ПФ четко прописали сроки оплаты. поквартально, по 25%.тобишь не позднее 20 марта, 20 июня, 20 сентября....." Интересно, а почему поквартально? В законе же написано, что ежемесячно, до 20 числа следующего за отчетным месяцем? А в договоре Вам прописали сумму 344,41? Вы письма уже отправили? Напишите, плиз, обязательно, что ответят. в договоре прописали: на момент підписання договору розмір мінимальної заробітної плати страновить - 941.00грн розмір єдиного внеску становить 36,6% мінимальний страховий внесок становить 344,41грн максимальний розмір єдиного внеску страновить 5166,15грн Застрахована особа сплачує єдиний внесок у сумі 1033.23грн до 20 квітня, 20 липня. 20 жовтня, 20 січня в ФСС подготовила такое письмо: Заява. Я, ФИО, фізична особа – підприємець, на спрощеній системі оподаткування.(свідоцтво про сплату єдиного внеску №_______), зареєстрована в фонді соціального страхування з тимчасової втрати працездатності 8.12.2010р, реєстраційний № _____________. До 1.01.2011 року сплачувала страхові внески до Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності у складі єдиного податку. Згідно з законом України № 2464-VІ, з 2011 року сплачую страхові внески до Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності на добровільних засадах, на підставі договору про добровільну участь у системі загальнообов'язкового державного соціального страхування страхування у зв'язку з тимчасовою втратою працездатності та витратами, зумовленими похованням, укладеної з територіальним органом Пенсійного фонду. Згідно до Закону України № 2240, я маю право на призначення та виплату матеріального забезпечення, що здійснюється Фондом соціального страхування з тимчасової втрати працездатності, в тому числі допомоги по вагітності та пологах. Підставою для призначення допомоги по тимчасовій непрацездатності, по вагітності та пологах є виданий у встановленому порядку листок непрацездатності. На підставі вищесказаного прошу призначити та виплатити мені матеріальне забезпечення, а саме допомогу по вагітності та пологах на підставі листка непрацездатності № ________ серія ____ за період з 11.02.2011р. по 16.06.2011р., або письмово підтвердити моє право на отримання матеріального забеспечення, та надати письмові пояснення щодо порядку нарахування цієї допомоги, ким (яким органом) та в які строки ця допомога буде призначатися та сплачуватися. Реквізити для фінансування (для надання матеріального забезпечення): Найменування страхувальника ФОП ФИО Місце проживання фізичної особи-підприємця - _________________ Реєстраційний номер страхувальника (для зареєстрованих до 01.01.2011) - _______________ Реєстраційний номер облікової картки платника податків ____________________ Телефон___________________ Номер рахунку та реквізити банківської установи (додаток 6) Додатки (10 аркушів): Додаток 1 – договір (копія)-5арк.; Додаток 2 - листок непрацездатності (копія) – 1 арк.; Додаток 3 - паспорт (копія) – 1 арк.; Додаток 4 - трудова книжка (копія) – 1 арк.; Додаток 5 - свідоцтво про загальнообов’язкове державне соціальне страхування (копія) – 1 арк.; Додаток 6 - номер рахунку та реквізити банківської установи – 1 арк. пока єто письмо и докумнты не относила, хочу взять справку с налоговой о сплати ЕН за расченый период, чтоб уже не к чму было прикопаться, и чтоб 10 раз не бегать. поделитесь пожалуйста. с какими вопросами в ФСС Вы сталкивались на разных этапах. |
|
|
![]()
|
|
Пользователь ![]() ![]() Группа: Опытные пользователи Сообщений: 79 Регистрация: 24-January 11 Пользователь №: 26411 ![]() |
поделитесь пожалуйста. с какими вопросами в ФСС Вы сталкивались на разных этапах. Не совсем поняла вопрос... я пока общалась по телефону, но об этом писала в теме, а запрос письменный написала, в котором прошу дать мне перечень документов и объяснить сумму расчета, и будет ли учитываться часть единого налога. который я заплатила в декабре за январь. ну вот так .. В договоре, кстати, с пенсионным у меня ежемесячный платеж прописан. Договор № 1 и заключили его от 4 января, по словам пенсионного они договорились с фондом этой датой договора делать. |
|
|
![]() ![]() |
|
|
Текстовая версия | Сейчас: 19th June 2025 - 06:36 |