![]() |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Старожил ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Опытные пользователи Сообщений: 408 Регистрация: 16-January 10 Пользователь №: 19523 ![]() |
Всем вечер добрый !!! Подскажите, пожалуйста, у кого в городах ( у Единщиков ), появился отчёт по экологии ??? Теперь заставляют сдавать ( и оплатить )даже тех, у кого его не было...Лично я о таком и не подозревала...А теперь требуют предоставить отчёт о вывозе мусора даже тех, кто арендует помещения или справку, о том, что арендодатель сам оплачивает это...
-------------------- Дружу со всеми...НО...в телефонном режиме !!!
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Пользователь ![]() ![]() Группа: Опытные пользователи Сообщений: 146 Регистрация: 11-August 11 Пользователь №: 29617 ![]() |
Знаєте перший суд в житті років 12 тому я виграла ,як раз у екологів ,які заставляли нас , виробників меблів, платити за відходи ( тирсу ) і за викиди газу із побутового котла це дійсно в суді було дуже смішно.
І тому я раджу всім кому зараз смішно з іїх усних вимог , попросити написати ці вимоги письмово і тоді коли покладете їх аргументи на законодавство україни смішно стане не тільки вам а і їм. Знаєте ви всі дуже серьозно відноситесь до їх хворих уяв ,а на них просто треба реагувати так- "напишіть будь-ласка письмово те ,що ви від мене хочете" і знаєте із практики у 99 відсотках випадків більше не звертаються. |
|
|
![]() ![]() |
|
|
Текстовая версия | Сейчас: 18th June 2025 - 02:02 |